Un barbat a scris despre caracteristicile “sotiei ideale”, sau ce caracteristici ar trebui sa indeplineasca femeia pe care el ar lua-o de nevasta. Am apreciat modul sau onest si bazat pe valori bine definite, dar mai apoi, gandindu-ne putin, ne-am dat seama ca acestea ar trebui sa fie trasaturi definitorii ale oricarui partener de viata. Ca, acestea sunt valabile atat in cazul unei sotii ideale, cat si in cazul unui sot idel, daca schimbam genul in conversatie.

4. Nu cauta scuze atunci cand ai nevoie de ea

Va fi acolo, alaturi de tine, ori de cate ori ii cauti suportul? Va fi langa tine atat in zilele bune cat si in zilele rele? Va sta langa tine sau va pleca, atunci cand nori grei s-ar abate deasupra?

Foto: Shutterstock.com; cuplu, iubire

5. Sexul cu ea e foarte bun

Exista un anumit nivel de chimie fizica ce cred ca trebuie sa existe in cadrul unei casatorii. Daca legatura sexuala dintre doua persoane este foarte proasta, atunci in mod certa aceasta va afecta si relatia. De ce sa te multumesti cu putin?

6. Va doriti aceleasi lucruri in viata

Ce isi doreste sa faca? Sa experimenteze? Sa obtina? Care sunt telurile ei? Visele ei? Ce isi doreste? Care sunt pasiunile ei?

Prea des, nu realizam ca, desi teorteic am putea fi compatibili, stilurile noastre de viata pot fi fundamental diferite, iar acest lucru afecteaza orice relatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

7. Va iubiti sincer si profund

Sa va iubiti cu sinceritate inseamna sa iubiti si ceea ce insemnati unul pentru celelalt. Cea mia adanca forma de iubire este aceea care combina iubirea conditionata cu cea neconditionata. Iubirea mutuala poate sa treaca testul timpului.

Un articol via GoodMenProject.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri