7 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 53 share-uri

Daca ti-a trecut vreodata prin minte acest gand – "poate este mai bine sa ne despartim", atunci probabil ca raspunsul este "da" si mai ales daca ai gandit acestea nu doar o data, ci de mai multe ori.

3. Daca ti-ai intalni partenerul sau partenera maine, te-ai mai indragosti de el sau ea?

Cu cat stai mai mult langa o persoana, cu atat este mai usor sa te distantezi de acea persoana si se instaleaza o senzatie disconfortabila de instrainare. De multe ori, oamenii se agata de amintirea a ceea ce erau ei doi inainte si nu mai reusesc sa vada ceea ce sunt fiecare acum. Daca ti-ai intalni partenerul sau partenera maine, te-ai mai indragosti de el sau ea? Sau s-a schimbat asa de tare acea persoana incat abia o mai recunosti?

4. Aveti despartiri si impacari repetate?

Despartirile reptate si apoi impacarile sunt un semn foarte evident ca relatia voastra nu mai merge. De ce sa faci mereu aceeasi greseala, asteptandu-te ca ceva sa se schimbe, cand de fapt, schimbarile pe care le astepti nu se vor produce niciodata? Daca v-ati despartit o data si apoi v-ati hotarit sa reveniti unul la celalalt este un lucru cat se poate de normal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Dar sa va tot despartiti si apoi sa va impacati, de parca ati fi intr-un carusel… inseamna de fapt un consum emotional imens si, trebuie sa recunosti, inutil. E adevarat ca o despartire ne sperie si ca e greu sa luam o hotarire transanta. Dar mai rau decat sa te desparti de cineva este sa stai cu aceasta persoana pana cand nu ii mai suporti prezenta.

Aveti curajul sa spuneti "Gata" atunci cand nu mai merge. Salvati de fapt timp pretios, timp in care va puteti indragosti din nou, cand puteti sa descoperiti alti oameni si chiar, pe voi insiva.

via The Good Men Project


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri