24 Iunie 2014 publicat în Lifestyle 158 share-uri

Este o poveste adevarata despre incredibila forta a bunatatii! Este un posibil raspuns pentru toate momentele grele ce le traversam si ce putem sa facem in acele clipe... indiferent ca este vorba despre noi, un strain, despre cineva drag sau un animalut.

Un barbat mergea spre serviciu pe bicicleta si, pe marginea drumului, a observat o sarmana vulpita lovita care era pe moarte.

Sursa: Imgur.com

Iata ce povesteste el:

„Dimineata, mergeam pe bicicleta mea, cand am dat peste aceasta vulpita lovita de o masina. Ochisorii ei se inchideau si se deschideau usor… si tremura fara control, iar inima ii batea, sa ii iasa din piept.
Tot ce imi doream era sa o ajut, dar am realizat curand ca nu prea mai am ce sa fac, asa ca am stat langa ea si i-am daruit caldura si apropierea pe care m-am gandit ca mi-ar fi placut mie sa o primesc in aceasta situatie. Ochisorii sai s-au inchis pentru totdeauna, tremuratul s-a redus si in timp ce ii tineam caputul micut, am fost martorul ultimei sale batai de inimi. Mergi in pace, micuto, lumii o sa ii fie dor de tine.”

DAR, 8 ore mai tarziu… barbatul s-a reintors de la serviciu si incredibilul s-a intamplat! Vulpea era inca in viata!!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Sursa Imgur.com

Un articol via @ Themindunleashed.org


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri