12:06, 23 Iunie 2014 publicat în Lifestyle

Jim Carrey este unul dintre cei mai iubiti actori din intreaga lume. Anul acesta, in cadrul ceremoniei de absolvire a Universitatii americane Maharishi, el a tinut un discurs memorabil pe care l-a adresat studentilor, dar care poate fi rezonant pentru fiecare dintre noi.

Redam o parte din discursul lui Jim Carrey, aici:

Poti sa iti petreci toata viata imaginandu-ti fantome, ingrijorandu-te pentru viitor, dar tot ceea ce va fi mereu, va fi ceea ce se intampla AICI si deciziile pe care le luam in acest moment, fie din FRICA, fie din IUBIRE.
Atat de multi dintre noi, ne alegem drumul din frica.

Ceea ce ne dorim cu adevarat pare imposibil de atins si ridicol sa ne asteptam la asta. Asa incat nici macar nu indraznim sa il cerem Universului. Spun ca sunt dovada ca puteti cere Universului ceea ce va doriti. Tatal meu putea fi un comedian mare, dar el nu a crezut ca acel lucru este posibil pentru el. Si asa ca a facut o alegere conservatoare si si-a ales un job sigur. Iar cand eu aveam 12 ani, a plecat de la acel job sigur, iar familia noastra a trebuit sa faca orice era posibil pentru a supravietui.

Citeste si:
Studiu: Peste 90% dintre copiii care au avut nevoie de terapie...
Studiu: Peste 90% dintre...

Am invatat multe lectii extraordinare de la tatal meu printre aceea ca poti sa dai gres in ceea ce nu iti doresti, pentru a incerca si sansa de a face ceea ce iubesti.

„Alegeti IUBIREA si nu lasati niciodata FRICA sa va intoarca impotriva inimii voastre jucause!”

Citeste si:
Atelier Bolero: „ Dacă lucrezi de acasă, majoritatea meeting-urilor...
Atelier Bolero: „ Dacă...

Foto homepage: Shutterstock.com, Jim Carrey, Golden Globes


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri