19 Iunie 2014 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Iata un top al catorva alimente intalnite des in alimentatia noastra zilinca si al caror consum exagerat dauneaza sanatatii.

Margarina

Margarina contine o cantitate substantiala de grasimi trans, care pot creste nivelul de colesterol din organism. Nutritionistii recomanda inlocuirea margarinei cu unt, pentru a limita riscul aparitiei bolilor de inima si pentru a reduce aportul zilnic de calorii.

Carnea de porc

In ceea ce priveste carnea, nutritionistii sustin ca cea mai periculoasa este cea de porc, pentru ca duce la cresterea colesterolului si poate provoaca afectiuni cardiace.

Produsele de patiserie

Produsele de patiserie au un continut caloric mare, sunt pline de grasimi si de glucide. Sub nicio forma ele nu trebuie sa devina parte a alimentatiei noastre zilnice.

Branzeturile

Branza uscata este foarte grasa, iar din aceasta cauza nutritionistii nu recomanda sa o mancam zilnic pentru ca poate creste nivelul de colesterol.

Citeste articolul integral pe 9am.ro

Foto homepage: Carne procesata, Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri