20 Iunie 2014 publicat în Lifestyle 1 share-uri

1. Existi. 2. Unul este Toate si Toate sunt Unu. 3. Ceea ce dai este ceea ce primesti inapoi. 4. Schimbarea este singura constanta… Cu exceptia primelor 3 legi care nu se schimba niciodata.

Darryl Anka sustine ca este un medium care a intrat in contact cu o fiinta extraterestra ce locuieste intr-o lume paralela pe care noi o percepem ca fiind viitorul. Aceasta fiinta extraterestra se numeste Bashar si, prin intermediul lui Anka, transmite invataturi pentru o viata mai in acord cu ritmurile Universului. Survoland internetul am descoperit site-ul unde se gasesc numeroase informatii despre Bashar si mesajul sau catre oameni.

Pentru persoanele mai degraba pragmatice, acest Bashar pare o gluma buna. Totusi, citind cuvintele sale, nu prea poti sa nu ramai pe ganduri… Exprima perspective care ne sunt totusi familiare, din diversele traditii spirituale ale civilizatiei umane, de care probabil ca ne-am indepartat sau pe care poate, nu le-am patruns niciodata pana la esenta. Civilizatia umana ar traversa acum, o perioada de transformare si de trecere la un alt nivel de constiinta. Depinde insa de fiecare si cum alegem sa ne traim vietile…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Cele 15 adevaruri ale EXISTENTEI

1. Exista doar 4 legi ale Creatiei:

1. Existi.
2. Unul este Toate si Toate sunt Unu.
3. Ceea ce dai este ceea ce primesti inapoi.
4. Schimbarea este singura constanta…
Cu exceptia primelor 3 legi care nu se schimba niciodata.

2. Esti constiinta non-fizica care experimenteaza o realitate fizica.

3. Esti creat dupa imaginea Creatorului, iar esenta ta primordiala este dragostea neconditionata si experienta extazului; este dreptul tau in viata.

4. Te afli aici, pe Pamant, in acest moment, pentru ca ai ales aceasta.

5. Scopul primordial al vietii tale este acela de a fi tu insuti pe masura abilitatilor tale si de a trai fiecare moment pe cat de deplin se poate.

6. Ai intotdeauna libertatea de a alege.

7. Orice iti poti imagina este posibil ca tu sa experimentezi.

8. Iti atragi experientele de viata prin interactiunea credintelor celor mai puternice, emotii si actiuni.

Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Foto: Shutterstock.com; univers, fiinta umana

9. Entuziasmul este traducerea fizica a rezonantei vibrationale care se afla in fiinta ta adevarata, naturala. Urmeaza-ti entuziasmul!

10. Esti in mod natural abundent/a, iar alegerile tale sunt mereu sprijinite de catre Creatie.

11. Exista un singur moment al Creatiei. Tot ceea ce experimentezi este acelasi moment, dar dintr-un unghi de vedere diferit.

12. Creezi trecutul si prezentul de aici si acum, din prezent.

13. Esti o fiinta eterna si, daca iti schimbi forma, nu inseamna ca incetezi sa existi.

14. Tot ceea ce experimentezi este un alt aspect al sinelui tau.

15. Esti iubit cu atata neconditionare de catre Creatie, incat poti alege chiar, sa crezi ca nu esti iubit.

Iti recomandam si:

Cele 12 LEGI ALE KARMEI care iti pot schimba viata la 180 de grade daca le stii

Sa TRAIESTI, nu sa existi: 6 semne ca iti irosesti viata

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Cum te poti debloca energetic? Cele 3 legi spirituale pentru imbunatatirea energetica


via
https://www.bashar.org

Foto homepage: Shutterstock.com, univers, fiinta umana, geometrie, fractali


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri