15 Mai 2014 publicat în Lifestyle 22 share-uri

Acest video extras dintr-o conferinta sustinta de Gregg Braden arata cum un grup de medici chinezi vindeca cancerul prin intermediul meditatiei.

Am tot dezbatut in ultima vreme, modul cum gandurile si energia pozitiva ne afecteaza sanatatea si starea generala de bine.

Acest video extras dintr-o conferinta sustinta de Gregg Braden arata cum un grup de medici chinezi vindeca cancerul unei paciente, prin intermediul meditatiei: "Ei isi creeaza sentimentul ca femeia este deja vindecata; apoi, putem privi in interiorul corpului ei printr-un dispozitiv cu ultrasunete, si putem vedea cancerul disparand. In numai 3 minute, in prezenta <<limbajului care vindeca>> (...) Ceea ce veti vedea este acea femeie, in stare constienta, nu este sub influenta anestezicelor, ea crede in acest proces, ea crede in ceea ce se intampla. Cei trei specialisti sunt in masura sa creeze sentimentul de sanatate in interiorul lor, ca si cum femeia ar fi deja vindecata. (...) In timpul vindecarii, ii veti auzi pe cei trei specialisti cantand un cuvant. Vreau sa intelegeti ca nu etse vorba despre nicio magie a cuvantului, ar putea fi orice cuvant...", explica Gregg Braden in cadrul conferintei.

Poti vedea discursul lui Braden cu subtitrare in limba romana, iar scena vindecarii incepe de la minutul 5:00!

*** Gregg Braden este un cunoscut om de stiinta si speaker international. Gregg Braden este cunoscut ca un pionier intr-un domeniu ce uneste stiinta cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a gasi solutii inovatoare la probleme complexe a dus la o cariera de succes.

De peste douazeci de ani Gregg cerceteaza sate aflate pe culmi de munte, manastiri indepartate si texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne si pentru a aduce intelepciunea ancestrala, in contemporaneitatea ce pare ca le-a dat uitarii.

Iti recomandam si:

DOVEZI STIINTIFICE: Vindecarea sta in gandurile noastre subconstiente!

5 mantre pentru liniste psihica si sanatate

Inteligenta sufletului: De ce inima ta stie TOTUL?

Foto homepage: Shutterstock.com; neuroni, celule, minte


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri