24 Februarie 2014 publicat în Lifestyle 158 share-uri

In 2014, harta lumii se va schimba, spune Joy Ayyad, o astroloaga faimoasa din Egipt, cunoscuta drept "regina profetiilor" datorita acuratetii previziunilor sale. Descopera care sunt principalele previziuni pentru 2014 conform clarvazatoarei egiptene!

Joy prevede o alta revolutie in Tunisia, in Liban – o schimbare de putere, iar in Arabia Saudita – inundatii in 2014, cel mai probabil in Jeddah. Intr-un alt interviu acord intr-un talk show lui Osama Kamal, Joy prevedea bombe in Tunisia si inlaturarea regimului actual. “Tunisienii vor castiga insa si vor reusi sa isi reconstruiasca tara...”

Nu va exista un al treilea razboi mondial

In acelasi timp, intr-un interviu acordat in luna august 2013 pentru gazda de televiziune Rola Kharsa, “regina profetiilor” isi enunta prevederile sale legate de viitorul Americii (Statele Unite ale Americii). Vor fi repetate inundatii in 2014 in America, marturisea ea. Dezastre naturale vor lovi America in viitor (furtuni, inundatii, Vulcan), prezicatoarea mentionand chiar o “apocalipsa naturala.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Foto: Peisaj apocaliptic, Shutterstock

Totodata, ea a declarat ca o mare parte din Statele Unite ale Americii vor disparea sub apa si se vor inregistra numeroase pierderi. In plus, ea mentiona si prabusirea economica a Americii si faptul ca America nu va mai exista asa cum o stim noi astazi. Presedintele american Obama nu va apuca sa isi termine cel de-al doilea mandate deoarece este foarte posibil sa fie supus unei incercari de asasinat. Celebra prezicatoare spune ca anumite state din America vor “disparea” si un actual stat care face astazi parte din America isi va cere independenta si “eliberarea” sa de sub tara mama.

In ianuarie 2014, intr-un alt interviu acordat publicatiei voiceofrussia.com, Joy spunea ca nu ar trebui sa ne temem momentan de izbucnirea unui al treilea razboi mondial chiar daca se vehiculeaza mult ideea si se speculeaza enorm pe seama ei. Conform previziunilor lui Joy Ayyad, nu vor mai exista razboaie de anvergura Primului Razboi Mondial sau celui de al II-lea razboi mondial. Lumea va fi insa supusa unui alt tip de razboaie: razboaie economice si razboaie informationale, iar lupta globala pentru mintea si inimile oamenilor va continua si in 2014.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri