Elementul primordial ne influenteaza in mod sigur personalitatea si maniera in care ne comportam cu ceilalti. Imprimand anumite influente personalitatii, elementul primordial ne ajuta sa ajungem la o cunoastere mai profunda a celorlalti. Te-ai gandit insa cata importanta poate prezenta acest element in arta seductiei? Ca subjugand si stapanind elementul promordial specific personalitatii barbatului pe care il iubesti, ii poti stapani si inima? Iata si cum:

Omul apei (Rac, Scorpion, Pesti) – Apa trebuie fiarta si racita

Relatiile pasionale si ravasitoare sunt specialitatea omului aflat sub semnul apei. Semnul apei adauga farmec si ardoare pana si celor mai scurte relatii. A avea o relatie cu un om al apei este echivalent cu intreprinderea unei calatorii spre emotiile cele mai intense, spre senzatiile cele mai rafinate si spre comunicarea mistica.

Cucerirea erotica a unui astfel de barbat inseamna peripetie, rabdare, tandrete si pasiune navalnica, rasturnari de situatii, lipsa de inhibitii si un spirit la fel de aventuros si navalnic ca al lui. Din pacate insa, dureaza prea putin... Barbatii aflati sub acest semn nu sunt foarte constanti in sentimentele lor. Este destul de usor sa cuceresti imaginatia unui astfel de barbat, insa nu este la fel de usor sa-i cuceresti si inima. Poti incerca sa faci asta neimpunand limite spiritului sau liber sau incercand sa te adaptezi felului sau artistic de a fi si de a trai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Omul pamantului (Taur, Fecioara, Capricorn) - Pamantul trebuie sa rodeasca

Seducerea unui om al pamantului doar de dragul de a seduce este unul dintre cele mai irationale si necugetate actiuni pe care le poti intreprinde. Barbatii care se afla sub semnul pamantului sunt sclavii ai bunastarii, ai comoditatii si ai confortului. Familisti convinsi, oamenii pamantului sunt iremediabil sedusi de femeile bine educate, cu principii solide, care iubesc copiii si care pun inaintea carierei o viata de familie linistita si armonioasa. Nu le plac linguselile sau ascuzisurile feminine si sunt reticenti fata de femeile care fac din flirt un obicei constant. Daca vrei sa seduci un astfel de barbat, lasa deoparte arsenalul feminin de cucerire. Barbatul aflat sub semnul pamantului se afla in cautarea unui suflet pereche frumos, sanatos, puternic si cumpatat.

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri