6 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Vampirii energetici sunt de fapt oameni dizarmonici din punct de vedere energetic. Un dizarmonic energetic nu este capabil sa-si ordoneze gandurile, respectiv vibratia. Din acest motiv, energia lui se consuma rapid si intra mereu pe avarie, fiind nevoit 'sa apeleze' la energia celor din jur. Afla de la Alina Neagu ce inseamna de fapt termenul de 'vampir energetic'!

de Alina Neagu, expert Garbo

Autor Revista Normal despre paranormal si Previziuni Mondene

Cea mai complexa forma de energie cunoscuta este gandul. Fiecare dintre noi ”vietuieste” intr-un ocean de ganduri a caror energie vibreaza. Ansamblul gandurilor noastre determina acest camp energetic. Fiecare gand dispune de o anumita intensitate si calitate a vibratiei.

S-a tot batut moneda pe ceea ce unii numesc ”Vampirism energetic”. Am sa incerc sa descurc, atat cat ma tine priceprea si bagajul meu informational, itele unui concept prost inteles si manuit uneori, aberant de catre romani.

Vampirismul inseamna de fapt furt energetic

Intai de toate, vampirismul se traduce prin furt energetic. Cine, ce ne fura, de fapt? Pentru ca cineva sa-ti "fure" din acest camp, ar trebui sa-ti fure, practic, gandurile sau – mai exact - vibratia lor. Acest lucru nu este posibil decat in masura in care poate influenta sau, dupa caz, poate controla continutul gandurilor tale. Cam greu de obtinut acest lucru, avand in vedere ca, in mintea ta, singurul ganditor esti tu. 

Exista intr-adevar tehnici de directare mentala prin care, telepatic, se pot trimite diverse "semnale" de bruiaj al gandurilor. Metoda insa, presupune ani de antrenament in tehnica concentrarii si nu oricine poate face acest lucru.. Cei care incearca sa o faca "dupa ureche" suporta, pe pielea lor, efectele esecului. Acesta se traduce in dezechilibru energetic major in campul "emitatorului" de ocazie.

Karl Nicolaev, un ziarit moscovit cu reale veleitati extra-senzitive a fost selectionat pentru a receptiona mesaje telepatice in cursul unui experiment de insemnatate mondiala, numit ”marele test de telepatie Moscova – Novosibirsk” . Oamenii de stiinta asteptau de la el sa demonstreze ca telepatia poate sa puna doi indivizi in legatura de comunicare nemijlocita, indiferent de distanta care-i separa. Era un moment pe care il asteptase 20 de ani. Experimentul se desfasura sub privirile sceptice a trei savanti care nu-l slabeau din ochi.

Era miezul noptii, dupa orarul Siberiei. In acelasi timp, la mii de km de locul in care se afla Nikolaev, la Moscova, orologiul Kremlinului batea ora 8. Iuri Kamenski, biofizician era urmarit de un alt grup de savanti, intr-o camera izolata complet din punct de vedere fonic si electric. Savantii i-au inmanat un plic, dupa care au incuiat usa.

Foto int si homepage: Vampirism via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri