6 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Vampirii energetici sunt de fapt oameni dizarmonici din punct de vedere energetic. Un dizarmonic energetic nu este capabil sa-si ordoneze gandurile, respectiv vibratia. Din acest motiv, energia lui se consuma rapid si intra mereu pe avarie, fiind nevoit 'sa apeleze' la energia celor din jur. Afla de la Alina Neagu ce inseamna de fapt termenul de 'vampir energetic'!

Plicul pe care l-a deschis Kamenski continea un arc de otel cu 7 spirale. ”L-am luat in mana, am trecut cu degetele peste spirala, mi-am fixat mental aspectul si conturul sau. In acelasi timp, mi-am reprezentat figura lui Nikolaev. Mi-am imaginat ca sta asezat in fata mea. Apoi am incercat sa modific perspectiva, privind resortul ca si cand il vedeam deasupra umarului lui Nikolaev. In final, am facut efortul de a-l vedea cu ochii mei pe cel care astepta mesajul.”

In acelasi timp, la 3000 de km distanta, atentia lui Nikolaev era extrem de incordata. Degetele sale strangeau ceva invizibil pentru martorii oculari. Apoi, a scris: ”este rotund, metalic, stralucitor,fara dantura, seamana cu o bobina.” 

Natura comunicarii telepatice pentru ca ea sta la baza oricaror tehnici de ”directare” mentala

V-am povestit o mica parte a unui experiment care a facut istorie. Este util sa intelegeti natura comunicarii telepatice pentru ca ea sta la baza oricaror tehnici de ”directare” mentala.

Un telepat al carui nume imi scapa s-a antrenat ani la rand, pe o banca, in parc. Obisnuia sa se concetreze asupra trecatorilor necunoscuti si sa le transmita ”comezi” mentale de genul: ”ai o albina pe varful nasului”.

Nu de putine ori, ”receptorul” ducea mana la nas, ca si cum ar fi dorit sa alunge ceva. Acesta este forma complexa, periculoasa de ”directare”a gandurilor. Dar, din fericire, tehnica nu este, nici pe departe, la indemana oricui. Dar, sa revenim la vampirismul energetic cotidian. Adica la oamenii dizarmonici din punct de vedere energetic, pe care, multi dintre voi ii numiti –nu as putea spune daca justificat sau nu- vampiri energetici.

Vampirii energetici = oameni dizarmonici din punct de vedere energetic

Un dizarmonic nu este capabil sa-si ordoneze gandurile, respectiv vibratia. Din acest motiv, energia lui se consuma rapid si intra mereu pe avarie, fiind nevoit ”sa apeleze” la energia celor din jur. Nu este de condamnat. Asa cum exista boli pentru corpul fizic, exista si pentru cel energetic si cel spiritual. De fapt, trupul este ultima reduta. Spiritul imbolnaveste intai stratul energetic, apoi pe cel fizic. Te poti supara pe un om bolnav? Eu cred ca nu...chiar daca este direct responsabil pentru boala lui.

Foto: Telepatie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri