2 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Fiecare popor are o constiinta comuna, karmica. Care este lectia karmica a poporului roman? Ce trebuie sa schimbam la noi insine, ca si popor, pentru a ne fi bine? Ce va fi in Romania urmatorilor ani? Descopera citind previziunile pentru Romania scrise de Alina Neagu, expert Garbo.

de Alina Neagu, expert Garbo

Autor Revista Normal despre paranormal si Previziuni Mondene

Istoria pe intelesul parintilor mei... Iliescu a pus mana pe putere in1990, ajutat de marile "capetenii" securiste. Intre timp, sub privirea neputincioasa a bolsevicului (deh! Doar l-au ajutat sa se inscauneze) securitatea si-a impartit Romania iar rechinii mari i-au inghitit pe cei mici. Cu timpul, Iliescu imbatraneste, raporturile benefice cu Rusia isi pierd importanta, iar Nastase se dovedeste un ucenic incapabil sa gestioneze o pozitie similara. Securistii din linia a doua si a treia prind momentul de slabiciune si preiau puterea. Urmarea? Este ziua de astazi, de maine....de....generatiile urmatoare! 22 Decembrie 2013... ce le spunem copiilor nostri? Unde am fost 23 de ani?! Ce va fi?

PREVIZIUNI PENTRU ROMANIA

■ Romania va traversa cea mai grea perioada economica din istorie. Diferenta dintre päturile sociale se va accentua, nu va mai exista clasa de mijloc. In anul 2008, toata lumea trambita marea criza economica. Tineti-va bine, criza abia acum incepe! 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

■ In urmatorii ani vom traversa un cutremur devastator, soldat cu uriase pierderi economice. Multi oameni vor ramane fara case, firmele de asigurare nu vor putea acoperi pierderile.

■ Biserica Ortodoxa Romana se va compromite, sectele si filosofia new age vor deveni un inlocuitor nefericit.

■ Criza politica va fi fara precedent, politicienii se vor incaiera si vor exista victime colaterale.

■ Relatiile cu strainatatea vor cunoaste aspecte delicate si vom traversa unele situatii fara precedent.

■ Extremistii vor veni la putere in mai putin de un deceniu.

Poate ca va intrebati, pe buna dreptate, de ce am ales sa scriu aceste previziuni negre. De ce nu scriu si ceva "de bine". Pentru ca binele nu este asa de aproape, iar eu nu pot sa-l inventez. Fiecare popor are o constiinta comuna, karmica. Viata noastra este si rezultatul felului in care au trait, au gandit, au faptuit inaintasii nostrii. Sa va dau un exemplu... i-am tinut sub robie pe tigani din secolul XIII pana in secolul XIX. Credeti ca acum este intamplator faptul ca ei, rromii, ne-au robit astazi muzica, televiziunile, mediul de afaceri, etc?!

Se pare ca istoria isi ia intotdeauna revansa. Am ras de incultura Ceausestilor, iar astazi suntem o tara cu o majoritate covarsitoare de inculti cu diplome de doctoranzi. Ne-am ucis conducatorii in ziua de Craciun, vom avea parte de conducatori extremisti care nu se vor sfii sa ne execute masiv, in plina strada. Oare de ce poporul acesta atrage conducatori cu tendinte dictatoriale?! Sa stiti ca legea cauza-efect se aplica si altor popoare, nu doar noua.

Foto int: Destin via Shutterstock

Foto homepage: Karma via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri