Previziuni despre Romania. Lectia Karmica a poporului roman

12:01, 2 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle1604 share-uri

Fiecare popor are o constiinta comuna, karmica. Care este lectia karmica a poporului roman? Ce trebuie sa schimbam la noi insine, ca si popor, pentru a ne fi bine? Ce va fi in Romania urmatorilor ani? Descopera citind previziunile pentru Romania scrise de Alina Neagu, expert Garbo.

Nu v-ati intrebat niciodata de ce Japonia, care este o tara atat de mica, raportat la suprafata globului, are parte de cele mai mari dezastre nucleare si tectonice in intervale istorice scurte? Sa fie oare energia distructiva a violentei cultivata in scolile lor de lupta sau actul suicidar {harakiri}pe care l-au practicat secole la rand, ridicandu-l la mare rang de onoare? Generezi violenta autodistructiva, primesti exact acelasi tip de energie, intr-o alta forma...cutremure, tsunami, Hirosima, Nagasaki,Fukusima...

Sa revenim la noi, romanii. Cotropitori n-am fost, de sinucis se sinucideau doar fecioarele cand navaleau turcii... avem, in schimb, o problema legata de constiinta colectiva, compasiune, lasitate, lenevie.... Ne comportam de parca nimeni nu a trait inaintea noastra si nimeni nu urmeaza sa vina dupa noi. Nu ne iubim si nu ne respectam stramosii, nu ne pasa ce vor face urmasii dupa noi. Distrugem padurile, apele ecosistemul. Ce este de facut? Sa ne schimbam felul de a fi...

Citeste si:
Testul suprem al subconstientului: Ce lectie ai de invatat in...
Testul suprem al...

Eu am vazut traiectoria unei bile. Ne indreptam catre dezastru. Fara sa ne schimbam noi, nu se poate schimba viitorul. Va urez un 2014 in care sa invatam sa ne iubim si sa ne respectam unii pe altii. Dar asta nu se poate fara Dumnezeu. Romanii au nevoie sa-l gaseasca pe Dumnezeu cel drept, nu pe cel inghesuit pe la moaste! LA MULT RESPECT SI MULTA IUBIRE 2014!
 

un articol de Alina Neagu, expert Garbo

Alina este autoarea Revistelor "Normal despre Paranormal” si "Previziuni Mondene", dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com .

Citeste si:
Pentru cine bat clopotele iubirii in 2013? Top 3 zodii care isi...
Pentru cine bat clopotele...

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri