26 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 34 share-uri

In calendarul maias exista 260 de zile, 20 de semne ale soarelui si 13 tonuri galactice. Conform numerologiei maiase, fiecare persoana se naste sub auspiciille unui numar cuprins intre 1-13 numit ton galactic.

6. UAC (BALANTA) - Receptivitate, curgere, echilibru dinamic

Zeul mortii

Cei nascuti sub amprenta numarului galactic 6 sunt persoane flexibile care stiu sa ‘curga’ si sa tina pasul cu schimbarile din jurul lor. Pentru ei, acest flux de inceput-sfarsit este doar o parte fireasca a ciclului vietii. Doresc in permanenta sa-si imbunatateasca calitatea vietii si de aceea pun mare pret pe legea atractiei, dar si pe solutii practice cu rezultate vizibile. Au tendinta de a fi autocritici si de a fi exigenti cu ei insisi. Uneori, sunt delasatori si au nevoie de diverse stimulente pentru a regasi entuziasmul.

7. UUC (PUTERE MISTICA) – Acceptare de sine, conexiune la sine insusi

Zeul labirintului

Cei nascuti sub amprenta numarului galactic 7 se simt confortabili in grupuri de dimensiuni reduse si chiar si atunci cand se afla singuri. Au o individualitate accentuata si pun sub semnul intrebarii multe din lucrurile care se intampla in jurul lor. Contesta uneori chiar si autoritatea. Sunt atasati de opiniile lor si atunci cand cred cu tarie in ceva, cu greu le mai poti schimba parerea. Sunt rezervati din fire, cooperanti, insa usor distanti, preferand de multe ori solitudinea. Cei apropiati stiu insa ca pot fi cei mai buni si fideli prieteni. Au o perspectiva unica asupra vietii, iar capacitatea de concentrare este punctul lor forte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

8. UAXAC (REZONANTA ARMONIOASA) - Putere, evolutie, redefinire

Zeul ploii

Cei nascuti sub amprenta numarului galactic 8 sunt oameni reformatori, aflati intr-o permanenta evolutie si redefinire, urmarind sa depaseasca limitele. Ii intereseaza tot ceea ce este nou, altfel, tot ceea ce presupune restructurare. Calatoriile sunt pentru ei un stil de viata, de cunoastere, de explorare a altor perspective. Sunt persoane indraznete, pasionale, ingenioase si originale, in compania carora nu te vei plictisi cu siguranta. Totodata iubesc pacea si armonia, sunt adaptabile, usor excentrice fara a iesi insa din sfera realitatii.

9. BOLON (CICLURILE CELE IMPORTANTE) - Expansiune, implinire, rabdare, desavarsire

Zeul luminii

Cei nascuti sub amprenta numarului galactic 9 sunt plini de rabdare si perseverenta atunci cand vine vorba de a-si atinge un scop. Trec cu usurinta de la o stare la alta, lasandu-se uneori prada depresiei. Sunt profunzi, puternici, hotarati si urasc superficialitatea. Au convingeri puternice de la care rareori se abat si le place sa creada ca efortul si munca depusa se adreseaza unui bine general mai mare. Sunt orientati catre amanunte si detalii.

10 LAHUN (MANIFESTARE) – Manifestare, Intentie, Esenta Identitatii

Zeul intunericului

Cei nascuti sub amprenta numarului galactic 10, un numar al manifestarii, au darul de a crea si de a crea intr-un mod frumos, armonios, pozitiv din punct de vedere energetic. Ei sunt cei care pun in practica viziuni si idei. Au tendinta de a se apuca de mai multe lucruri deodata si de a-si pierde concentrarea la un moment dat. Sunt pasionali, fermecatori, boemi, atrasi de tot ceea ce inseamna frumos. Iubesc libertatea si gandirea libera, deschisa. Calatoriile pe care le intreprind sunt indeosebit pentru a vizita opere de arta si a surprinde arta in toate ipostazele ei.

11. BULUK (DISONANTA) - Schimbare, Simplitate, Claritate

Zeita nasterii

Cei nascuti sub semnul numarului galactic 11 sunt persoane discrete, echilibrate, avand harul vindecarii. Sunt oameni integri, extrem de cinstiti si onesti. Au harul de a citi persoana din fata lor si de a sti ce sa-i spuna pentru a o alina. Traisc in prezent si se bucura cu sufletul de nimicurile frumoase ale vietii. Intampina dificultati in a fi intr-o relatie datorita firii lor sensibile, emotive. Firi pasnice si diplomate, isi doresc sa aplaneze si sa vindece conflictul atunci cand acesta apare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri