26 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 34 share-uri

In calendarul maias exista 260 de zile, 20 de semne ale soarelui si 13 tonuri galactice. Conform numerologiei maiase, fiecare persoana se naste sub auspiciille unui numar cuprins intre 1-13 numit ton galactic.

12. LAKA (COMPLEXITATE STABILA) - Intelegere, Stabilitate, Retrospectiva

Zeul care guverneaza inainte de zori

Cei nascuti sub semnul numarului galactic 12 au capacitatea regenerarii. Chiar daca au cazut si sufera, ei se pot reface la loc intr-un mod frumos si demn. Ei pot sa regenereze pana si vechiul, transformandu-l intr-un nou inceput. Au darul consilierii si stiu sa fie acolo pentru ceilalti, ajutandu-i intotdeauna cu un sfat bun. In multi situatii isi asuma rolul calauzitorului de drumuri. Isi doresc aprecierea si respectul celorlalti si stiu cum sa-l obtina pe caile cele mai potrivite.

13. OXLAHUN (MISCARE UNIVERSALA) - Schimbare neasteptata, Destin, Ascensiune, Intensitate

Zeitatea suprema

Cei nascuti sub semnul numarului galactic 13 se bucura de energia puterii la cel mai inalt nivel. Le place sa traiasca viata intens, lasandu-se antrenati in provocari, situatii si experiente inedite, care sa-i aduca cat mai aproape de emotiile puternice. Sunt calauziti in viata de dorinta de a schimba lucrurile in mai bine, de a permite noului sa creeze evolutie si progress. Au principii de viata solide, pe care se asteapta insa sa le adopte si partenerul de viata. Au tendinta de a fi dominatori din acest punct de vedere.
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri