16 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Faceti cunostinta prin intermediul imaginilor cu unul dintre cele mai frumoase continente ale lumii, Africa. Descoperiti totodata si curiozitati fascinante ale peisajul african si lucruri interesante despre principalele atractii turistice ale batranului continent.

Va propunem prin aceasta calatorie virtuala in fotografii sa faceti cunostinta cu unul dintre cele mai frumoase continente ale lumii, Africa. Descoperiti fascinanta si spectaculoasa Africa in fotografii pline de culoare si viata, fotografii ce surprind parti si dimensiuni cheie ale Africii . Descoperiti totodata si curiozitati ale peisajul african si lucruri interesante despre principalele atractii turistice ale batranului continent.

Foto: Apus in Africa _Shutterstock

Foto: Canionul Raului Blyde_Shutterstock

Cu o lungime de 26 de kilometri si o adancime de 800 de metri, Canionul Raului Blyde (Blyde River Canyon) este unul dintre cele mai impresionante canioane de pe Terra, al treilea ca marime pe glob si, datorita vegetatiei luxuriante, poate cel mai mare "canion verde" al planetei. Este situat in Africa de Sud, in provincia Mpumalanga, in nordul Muntilor Scorpiei. Este una dintre marile minuni ale naturii de pe continentul african.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Foto: Rezervatia naturala Maasai Mara_Shutterstock

Rezervatia Maasai Mara a fost numita pamantul minune al lumii datorita vietii salbatice pe care o gazduieste si faunei unicat in lume. Parcul se afla in Kenya si se intinde pe o suprafata de 320 kilometri patrati.

Foto: Aleea Baobabilor din Madagascar_Shutterstock

Aleea Baobabilor este unul din locurile din vestul insulei Madagascar care te va cuceri iremediabil. Se intinde pe o lungime de 260 de metri lungime si este marginita de baobabi gigantici, cu inaltimi de aproximativ 30 de metri. Baobabii se numara printre cei mai batrani copaci ai planetei, avand o vechime de pana la 880 de ani. Ei sunt ramasitele marturii a padurilor tropicale impresionante ce existau odinioara in Madagascar.

Foto: Pasari Flamingo in parcul national al lacului Nakuru, Africa_Shutterstock

Parcul National Nakuru, considerat cel mai mare habitat ornitologic al planetei, se intinde pe o suprafata de 188 de km patrati in jurul lacului Nakuru din Kenya si este cunoscut in lumea intreaga datorita miilor de pasari flamingo roz, uneori chiar milioane, care isi fac cuiburi pe tarmurile lacului. Spectacolul oferit de pasari nu este doar cel mai mare din lume, dar si unul unic.

Foto: Tribul Berbesky traversand desertul in Africa_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri