15 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 91 share-uri

Energia vibrationala numelui tau vorbeste si despre personalitatea ta. Cauta in tabelul de mai jos, numarul corespunzator fiecarei litere care compune numele tau si apoi fa o adubnare simpla, pana obtii un rezultat. Daca rezultatul este o cifra formata din doua numere, aduna-le pana obtii unul singur.

De exemplu, pentru Stefania Maria Dumitru avem:

1+2+5+6+1+5+9+1+4+1+9+9+1+4+3+4+9+2+9+3 = 78 => 7+8 = 15 => 1+5 = 6
S T E F A N I A M A R I A D U M I T R U

Deci numarul numelui si al personalitatii pentru Stefania Maria Dumitru este 6.

Numarul 1

Numarul 1 il simbolizeaza pe lider. Numarul unu are o vibratie foarte puternica, simbolizeaza siguranta de sine. Numarul unu se afla sub energia Soarelui.

Cuvinte cheie pozitive: independenta, creativitate, originalitate, ambitie, determinare, siguranta de sine.
Cuvinte cheie negative: aroganta, incapatanare, nerabdare, si ego-centrism.

In iubire: Cei care se afla sub energia virbationala a numarului 1 sunt cei care vor face intotdeauna primul pas in iubire. Dragostea este foarte importanta pentru ei, dar au si tendinta de a se concentra prea mult asupra propriilor nevoi. Acesti iubiti sunt foarte deschisi in privinta experimentului. Se plictisesc insa repede, din aceasta cauza partenerul lor trebuie mereu sa se reinventeze, pentru trainicia relatiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul 2

El este mediatorul, el este cel care iubeste pacea. Numarul doi indica dorinta de armonie. Este gentil, atent, degaja o energie vibrationala foarte sensibila. Numarul doi este dominat de Luna.

Cuvinte cheie pozitive: diplomatie, caldura, sensibilitate, prietenie.
Cuvinte cheie negative: dependenta, manipulare, pasivitate – agresivitate.


In iubire,
persoanele care au energia vibrationala a numarului 2 ofera cu darnicie stabilitatea emotionala de care au nevoie partenerii lor. Ei au o atitudine echilibrata si sunt gata sa faca compromisuri pentru stabilitatea relatiei lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri