18 Iunie 2013 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Este vara si suntem departe cu gandul, departe in tari colorate, in orasele lumii, pe plajele cele mai exotice si alaturi de cei mai optimisti oameni. La ce vacanta visezi? Visurile si proiectiile pe care le avem, vorbesc despre personalitatea noastra. Alege una dintre aceste fotografii si afla mai multe despre tine. Unde vrei sa mergi, asa este sufletul tau. Te invitam intr-o calatorie imaginara de regasire.

2. KASTELLORIZO - GRECIA

Cuvinte care te definesc: Independenta, Originalitate, Spiritualitate

Foto: Shutterstock.com - Kastellorizo, pictura

Iti doresti o viata libera de orice constrangeri care iti permite sa decizi tu singura asupra propriului curs. Ai o latura artistica dezvoltata, care se manifesta atat in ceea ce priveste munca ta, cat si in hobby-urile tale. Esti cea care reuseste sa transforme orice ambient intr-o oaza de liniste si de culoare. Un aranjament deosebit, o perdea colorata... ai talentul de a face orice loc sa fie placut.

Sufletul tau cere adesea senzatia de libertate, ai o personalitate usor razvratita, e clar ca nu suferi deloc regulile, paradigmele clasice!

De asemenea, tu niciodata n-ai sa fii cea care urmeaza trendurile, ba din contra vei fi cea care va cauta sa isi adapteze viata in concordanta cu propriile idei si credinte, chiar daca asta inseamna sa te opui curentului general. Ai o foarte mare deschidere fata de latura spirituala si mistica a vietii, pentru ca doar astfel reusesti sa gasesti raspunsuri la intrebari existentiale care te framanta.

Iti mai recomandam si:

Testul celor 4 anotimpuri: Ce Craiasa esti?

Cel mai fascinant test oriental pe care trebuie sa-l faci: ce Zeita Araba esti?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri