18 Iunie 2013 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Este vara si suntem departe cu gandul, departe in tari colorate, in orasele lumii, pe plajele cele mai exotice si alaturi de cei mai optimisti oameni. La ce vacanta visezi? Visurile si proiectiile pe care le avem, vorbesc despre personalitatea noastra. Alege una dintre aceste fotografii si afla mai multe despre tine. Unde vrei sa mergi, asa este sufletul tau. Te invitam intr-o calatorie imaginara de regasire.

1. BRAZILIA

Cuvinte care te definesc: Optimism, Culoare, Dinamism

Foto: Shutterstock.com - carnaval

Iubesti viata libera si spontana. Iti place sa o traiesti la maxim, in acord cu mottoul: „O viata avem, de ce sa o irosim?”

Ai o curiozitate debordanta in privinta lucrurilor noi. Iubesti schimbarea, nu iti place deloc sa te plafonezi. Nimic nu e mai rau pentru tine decat a te simti incatusata.

Ai o personalitate versatila, te adaptezi usor situatiilor sau diversilor oameni pe care ii intalnesti. Ai solutii foarte creative in fata oricarui obstacol si nu iti place sa te dai batuta. Iti place sa fii surprinsa, iti place sa te bucuri si sa te distrezi la maxim. Iti plac culorile.

Iti mai recomandam si:

Testul celor 4 anotimpuri: Ce Craiasa esti?

Cel mai fascinant test oriental pe care trebuie sa-l faci: ce Zeita Araba esti?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri