18 Iunie 2013 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Este vara si suntem departe cu gandul, departe in tari colorate, in orasele lumii, pe plajele cele mai exotice si alaturi de cei mai optimisti oameni. La ce vacanta visezi? Visurile si proiectiile pe care le avem, vorbesc despre personalitatea noastra. Alege una dintre aceste fotografii si afla mai multe despre tine. Unde vrei sa mergi, asa este sufletul tau. Te invitam intr-o calatorie imaginara de regasire.

3. INDIA - Taj Mahal

Cuvinte care te definesc: Introspectie Sensibilitate Reflectie

Foto: Shutterstock.com - India, Taj Mahal

Iti recomandam si: Taj Mahal: Templul iubirii vesnice

Esti o persoana foarte introspectiva, cu tendinta de a cadea in stari de melancolie pasagere. Detesti superficialitatea si preferi sa fii mai degraba singura, decat sa intri in discutii de complezenta.

Relatiile tale cu prietenii sunt foarte solide, bazate pe incredere si ajutor reciproc, ceea ce iti conrfera o senzatie de liniste si armonie. Exact ceea ce ai nevoie. Nu iti displac perioadele de solitudine caci sunt ocazii de introspectie si meditatie. Iubesti oamenii buni si animalele. Iti place sa fii in natura si observi frumusete peste tot in jurul tau. Ii inveti si pe ceilalti sa traiasca momentul si sa se bucure de iubire, de tot ce este mai poetic in viata.

Iti mai recomandam si:

Testul celor 4 anotimpuri: Ce Craiasa esti?

Cel mai fascinant test oriental pe care trebuie sa-l faci: ce Zeita Araba esti?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri