Este oare actul sexual modalitatea cea mai indicata modalitate de a incheia o relatie? Lasa in urma amintiri placute sau din contra, face situatia sa fie si mai dificila pentru cei doi?

Esti familiar cu persoana respectiva, ii cunosti toate gesturile, trupul, stii cum sa o faci sa atinga impreuna cu tine culmile voluptatii. Si viceversa... Dupa o astfel de despartire, incheiata in imbratisari, saruturi, mangaieri si soapte, este imposibil sa pleci cu inima usoara si sa-ti vezi mai departe de viata ta. Postdespartire, va aparea o senzatie acuta de durere si singuratate, poate mai dureroasa decat cea resimtita in cazul parasirii.

Femeile, in general, au o conceptie mai spiritualizata asupra iubirii decat barbatii. Daca nu se simt implinite pe plan sentimental, sunt mai mult predispuse decat acestia sa plaseze apropierea fizica pe un loc secundar. Ele trec mai greu peste o astfel de despartire decat barbatii.

O ultima noapte de dragoste creeaza confuzie si o falsa impresie de reinnoire a atasamentului, un fel de manipulare sentimentala in care corpul si dorinta sexuala ignora vointa sufletului. In cazul in care in cuplul respectiv nu mai exista dragoste, actul sexual devine searbad, lipsit de imaginatie si poate produce o senzatie de jena si rusine fata de propria persoana. Sexul nu mai este deloc minunat...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri