Cat de bine te intelegi cu un partener cu ochii albastri? Poate ca aveti aceeasi conceptie despre viata, insa incapatanarea ambilor parteneri va face ca din relatia voastra sa iasa tunete si fulgere, certuri si conflicte, dar si multa, multa pasiune. Reusita relatiei voastre depinde doar de puterea voastra de toleranta

Misteriosi sau plini de candoare, fascinanti sau ucigator de expresivi, linistiti sau plini de ura, ochii sunt cei care confera viata si personalitate oricarui chip. In functie de starea noastra de spirit, acestia capata nuante insolite si variate. Indiferent ca sunt albastri, negri, caprui, verzi, ochii oglindesc ceea ce sufletul vrea sa spuna, chiar si cand acesta nu indrazneste sa o faca. Mai mult sau mai putin credibil, oamenii de stiinta tind sa acorde din ce in ce mai mult credit teorie conform careia ochii reflecta personalitatea unei persoane.

Compatibiitatea dupa culoarea ochilor

In plus, acestia sustin si existenta unei anumite compatibilitati intre parteneri in functie de culoarea pe care au ochii acestora. Desi ma incadrez cu brio in randul scepticilor, recunosc ca opiniile acestora au reusit sa-mi starneasca interesul. Uneori, dramul de adevar pe care semenii ni-l refuza il regasim dincolo de cei doi ochi caprui... (sau orice alta culoare). Va las insa pe voi sa hotarati daca acordati (sau nu) votul vostru de credibilitate acestui tip de compatibilitate:

Compatibilitate ochi verzi

1. Daca ochii tai sunt verzi, inseamna ca iubesti fiecare particica din ceea ce se numeste viata. Cu bune, cu rele, cu greutati si bucurii, asa cum este ea... Esti o fire energica si puternica, ambitioasa si dura, iar o iubire linistita si confortabila te va plictisi repede. Mai mult ca sigur ca vei zburda imediat in cautarea unei iubiri ravasitoare. Cat de bine te intelegi cu un partener cu ochii albastri? Poate ca aveti aceeasi conceptie despre viata, insa incapatanarea ambilor parteneri va face ca din relatia voastra sa iasa tunete si fulgere, certuri si conflicte, dar si multa, multa pasiune. Reusita relatiei voastre depinde doar de puterea voastra de toleranta...

Relatia cu un barbat cu ochii verzi se prevede a fi plina de farmec si culoare daca cei doi stiu cum si in ce moment sa spuna lucrurilor pe nume. Daca exista iubire si intelegere intre acesti parteneri, daca fiecare invata sa puna dorintele celuilalt mai presus de cele proprii, atunci fericirea in acest cuplu se anunta a fi una de lunga durata.

Pe de alta parte, sansele unei aliante reusite cu o persoana cu ochii negri sunt aproape nule. Cei doi incearca sa se controleze reciproc, dar pentru ca se incomodeaza unul pe celalalt, vor renunta la relatia lor de buna voie si nesiliti de nimeni. Cum se inteleg persoanele cu ochi verzi cu cele ce au ochii caprui? Destul de bine, spun psihologii, chiar daca compatibilitatea nu este de suta la suta... Natura mai imprudenta a persoanei cu ochi verzi va fi completata de stabilitatea si profunzimea personalitatii celor cu ochii caprui, iar pragmatismul unuia prin spiritul senzitiv al celuilalt.

Compatibilitate ochi albastri


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri