Este oare actul sexual modalitatea cea mai indicata modalitate de a incheia o relatie? Lasa in urma amintiri placute sau din contra, face situatia sa fie si mai dificila pentru cei doi?

Mor la fel de repede cum s-au nascut. Da, vorbim despre relatii. S-au dus si nu mai poti face nimic ca sa le aduci inapoi. Sau poate ca nu vrei, poate ca cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine este sa le lasi sa se scufunde in uitare. Poate ca te simti ranit si fara sanse de vindecare, dar undeva, intr-unul din momentele de sinceritate suprema, ramai recunoscator vietii pentru ca ti-a oferit sansa de a trai, de a iubi si de a uri.

Despartirea necesita intotdeauna tarie. Nu poate fi niciodata usor sa te rupi de un trecut pe care l-ai construit alaturi de o persoana, de amintiri, de felul sau unic in care obisnuia sa fie si sa se comporte, de clipele pe care le-ai facut sa va apartina doar voua.

Exista insa unele relatii peste care nu poti trece atat de usor. Exista unele relatii carora ai vrea sa le pui punct si cu toate acestea nu o faci. Intotdeauna intre tine si celalalt se va interpune un anumit grad de suferinta atunci cand te desprinzi de o persoana ce obisnuia sa-ti ofere iubire si fericire.

Fiecare sfarsit depinde de gradul de implicare a celor doi parteneri, de felul lor de a fi si de a comunica sau de intensitatea sentimentelor traite. Unele relatii se incheie prin certuri, altele prin lacrimi, altele prin vorbe grele, tipete si jigniri, altele prin tacere si detasare... O parte dintre ele se incheie insa printr-o ultima noapte petrecuta in doi, o noapte menita sa atenueze suferinta cauzata de despartire, un ultim moment de apropiere fizica si de impartasire de emotii.

Dar oare chiar iti face bine o noapte de dragoste nebuna, un sarut dimineata de ramas bun, dupa care... nimic? Daca au existat sentimente sau poate ca mai exista, este firesc sa simti nevoia ca partenerul sa iti apartina chiar daca este pentru ultima oara. Este oare actul sexual modalitatea cea mai indicata modalitate de a incheia o relatie? Lasa in urma amintiri placute sau din contra, face situatia sa fie si mai dificila pentru cei doi?

Pentru o parte din cupluri, aceste “false despartiri” reprezinta solutia cea mai potrivita in momentul respectiv. In cazul unor persoane care au reprezentat totul una pentru cealalta, actul fizic nu mai constituie doar un simplu act fizic... Acolo unde nu mai este loc pentru pasiune si ardere, ramane insa tandrete si duiosie.


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri