5 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Parcurge acest dictionar al Vietii, un dictionar de sorginte populara, pentru a afla care iti este ursita si ce iti este menit sa faci, sa iubesti si sa ajungi in viata. Nu uita totusi ca Destinul mai mult se construieste decat este.

Saptamana 19-27 aprilie – Saptamana Piscului Puterii

19 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Neprevazutului. Aceasta zi te pune fata in fata cu cele mai neasteptate si surprinzatoare situatii si evenimente. Esti atrasa de spontan si aventuri si vei avea parte de ele in viata.

20 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Provocarii. Aceasta zi iti aduce oportunitati exceptionale venind dinspre acceptarea anumitor provocari precum stabilirea intr-o alta tara.

21 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Angajamentului. Aceasta zi aduce ambitie si beneficii spectaculoase atunci cand ambitia este asociata cu angajament si cu preocupare fata de binele celorlalti.

22 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Prezentei. Este o zi care iti cere sa fii prezent la ceea ce se intampla in viata ta si sa te implici mai mult. Prezenta aduce fericire si satisfactie.

23 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Protectiei. Esti protejata destinului si lucruri marete ti se pot intampla pe plan sentimental mai ales in a doua perioada a vietii. Experientele diverse, cateodata nu usoare, te ajuta sa gasesti iubirea adevarata.

24 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Atractiei. Aceasta zi aduce o incredibila putere de atractie si abilitatea de a-i fascina pe cei din jur. Provocarea ta este sa alegi binele in viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri