5 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Parcurge acest dictionar al Vietii, un dictionar de sorginte populara, pentru a afla care iti este ursita si ce iti este menit sa faci, sa iubesti si sa ajungi in viata. Nu uita totusi ca Destinul mai mult se construieste decat este.

Saptamana 11 - 18 aprilie – Saptamana Deschizatorului de drumuri

11 aprilie – Te-ai nascut in ziua Spiritualitatii. Diversele circumstante ale vietii te pun fata in fata cu dezvoltarea propriei spiritualitatii. Sufletul tau va evolua frumos si pasnic.

12 aprilie – Te-ai nascut Ziua Constientizarii Sociale. Pentru tine, integrarea intr-o colectivitate si comunicarea sociala sunt doua lucruri extrem de importante pe care vrei sa le integrezi firesc in viata ta.

13 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Iconoclastului. Aceasta zi aduce dorinta de reformare, de inversare, de rasturnare a valorilor traditionale.

14 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Traditiei. Aceasta zi aduce noroc in micile afaceri de familie sau in cele care se mostenesc din generatie in generatiei.


15 aprilie
– Te-ai nascut in Ziua Omului. Aceasta zi iti aduce sanse multe, capacitati deosebite de empatie si succesul prin prisma relatiilor interumane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

16 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Rasului Cosmic. Aceasta zi aduce cu ea un dar special, acela de a privi viata si greutatile ei dintr-un punct de vedere optimist si umoristic.

17 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Scopului. Aceasta zi te ancoreaza puternic la realitate si te face sa ai un puternic simt al scopului. Stii ce iti doresti de la viata si cum sa ajungi acolo.

18 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Apararii. Aceasta zi aduce succesul daca reusesti sa ai curajul de a renunta la autoaparare si de a-ti trai viata nu cum le place altora, ci cum iti place tie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri