13 Martie 2013 publicat în Lifestyle 1073 share-uri

Cand intalnesti o forma de Viata, celebreaz-o. Regaseste-te in ea. Recunoaste-te in ea. Onoreaza Viata din Tot Ceea Ce Este. Fara niciun motiv, fara nicio asteptare, fara nicio pretentie, fara nicio cerinta. Onoreaza Viata din fiecare forma si multumeste ca ai ocazia sa Fii.

Inainte de a spune ceva despre o floare, constientizeaza ca aceasta Exista si admira-i Existenta. Contempleaza-i Viata si contopeste-te cu Existenta sa. Celebreaza-i Linistea in care exista, mangaie-i Prezenta si preaslaveste-i Esenta. Ce ai mai putea adauga acestei binecuvantari? Ce gand crezi ca este mai maret decat Maretia Naturii – Asa Cum Este Ea? Daca nu vei mai eticheta Viata, vei experimenta Insasi Esenta Vietii, pentru ca vei merge dincolo de ideea ta despre Viata. Fara nume, experimentezi ceea ce este, nu ceea ce crezi tu ca este. Iar daca devii constient de ceea ce este, poti accepta si imbratisa ceea ce este, iar daca accepti realitatea asa cum este, iti oferi ocazia sa iti construiesti constient realitatea, prin intermediul tolerantei, a pacii si a compasiunii.

Cand iti formezi o opinie despre viata, tu nu mai experimentezi viata, pentru ca esti prea ocupat sa experimentezi ceea ce crezi tu despre viata. Sa nu uitam ca foarte multi oameni cred ca viata este o lupta si, inevitabil, ei experimenteaza viata ca pe o lupta. In acest mod, ei si-au blocat accesul la certitudine, adica la Existenta, mutandu-si atentia pe un concept despre Existenta. Cand devii constient de Existenta, atunci incepi sa privesti totul in Existenta, fara a mai judeca Existenta. Iar daca traiesti lipsit de judecata, traiesti lipsit de umbra gandurilor, iar daca iti permiti sa nu te mai identifici cu gandurile tale, atunci te eliberezi de realitatea potrivnica, pe care ele ne-o sugereaza de multe ori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Acum, dupa ce citesti acest articol, muta-ti atentia de la ecran si priveste ceea ce te inconjoara, fara a avea vreo opinie sau vreo parere despre ceea ce este in jurul tau. Priveste fara a analiza. Priveste Existenta care salasluieste in tot ceea ce te inconjoara. Priveste Viata din jurul tau, pentru ca Totul este strabatut de Viata, deoarece Totul ESTE. Inainte de a numi un element, constientizeaza-i Existenta. Astfel, vei crea o legatura constienta cu acel element si vei deveni Una cu el, deoarece te vei regasi in el. Existenta este Una si Aceiasi. Astfel, te vei elibera de orice neintelegere, deoarece iti vei muta atentia de la forma, la Esenta. Vei merge dincolo de efectul formei si vei imbratisa Esenta Existentei.

De aceea, cand intalnesti o forma de Viata, celebreaz-o. Regaseste-te in ea. Recunoaste-te in ea. Onoreaza Viata din Tot Ceea Ce Este. Fara nici un motiv, fara nicio asteptare, fara nicio pretentie, fara nicio cerinta. Onoreaza Viata din fiecare forma si multumeste ca ai ocazia sa Fii. Astfel, te vei trezi la Viata, vei imbratisa Existenta si vei constientiza ca Esti Insasi Viata, iar acesta va fi inceputul calatoriei tale constiente prin Constiinta Universala.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Foto interior: Depositphotos

Foto homepage: Shutterstock

un articol de CATALIN MANEA, expert Garbo

www.totuldinintreg.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri