Fiecarui temperament din cele patru mari temperamente (sangvinic, coleric, melancolic si flegmatic) ii corespunde un anumit temperament sexual si anumite zone erogene. Haideti asadar sa analizam pe scurt temperamentele sexuale ale fiecarei persoane si sa vedem care sunt punctele sale vulnerabile:

Este adevarat ca destinul se afla in mainile fiecaruia, insa de multe ori influentele propriei personalitati se imprima, inconstient sau nu, asupra relatiilor pe care le legam cu cei din jur, asupra compatibilitatii si chiar asupra vietii sexuale a unei persoane de-a lungul intregii sale existente.

In intimitatea sexuala, sunt de parere cercetatorii psihologi, fiecarei persoane in parte, ii sunt specifice anumite gesturi si anumite trasaturi, in functie de care variaza si gradul de confort pe care aceasta il resimte alaturi de partener. In plus, fiecarui temperament din cele patru mari temperamente (sangvinic, coleric, melancolic si flegmatic) ii corespunde un anumit temperament sexual si anumite zone erogene. Haideti asadar sa analizam pe scurt temperamentele sexuale ale fiecarei persoane si sa vedem care sunt “punctele sale vulnerabile”:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Sangvinicul - Temperamente pasionale, in intimitatea sexuala, sangvinicii se aprind la fel de repede cum se aprind. Persoane indraznete si capricoase, nu se dau inapoi atunci cand sunt provocate. Fie ca sunt indragostite sau nu, adora sa se lase purtate pe aripa clipei. Mai ales daca sunt indragostite, afectivitatea si dovezile sale de iubire nu mai cunosc absolut nicio cenzura. Devin lipsite de inhibitii.

Traiesc exact ceea ce simt si inteleg cel mai bine de ce amorul este considerat o arta... In conceptia acestora, cele mai frumoase clipe de iubire sunt cele de dupa cearta caci doar atunci cand sunt tensionate, organismul atinge capacitatea maxima de a raspunde tuturor stimulilor. Impetuoase si nestingherite, nu raman niciodata in pana de cuvinte. Vorbesc mult, soptesc mult, obosesc uneori cu pasiunea si freamatul lor, se consuma, experimenteaza si se gandesc, nu de putine ori, la propria placere mai presus de cea a partenerului. Zonele sale erogene sunt localizate in regiunea capului si a urechilor. Mangaierile calde in lobul urechilor ii provoaca fiori pe sira spinarii.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Colericul – Atunci cand un coleric iubeste cu adevarat are impresia ca intreaga lume se afla la picioarele sale, iar el... el este regele ei. De fapt, lucrurile stau exact invers : lumea este cea care il stapaneste. Cu o mare putere de seductie, colericul are impresia ca el este cel care cucereste, lasandu-se in schimb cucerit de fiecare data. De fiecare data cand se indragosteste, are impresia ca aceasta iubire va fi si ultima. De cele mai multe ori, confunda insa notiunea de ‘iubire’ cu cea de atractie sexuala. In intimitate, ii place sa fie el cel care preia controlul si initiativele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri