20 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 36 share-uri

Calculeaza-ti Numarul Soarelui in functie de data in care te-ai nascut (ziua+luna) si descopera ce anume te asteapta in noul an solar 2013:

2013 pentru Numarul Soarelui 4

Daca Numarul Soarelui in ceea ce te priveste este 4 inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 1. Nu stiu care sunt asteptarile tale de la acest an, insa 2013 va fi pentru tine in orice fel, insa numai un an linistit si pasiv nu. Este un an care te forteaza sa actionezi, sa te implici, sa iei atitudine in propria viata. Este momentul pentru luarea deciziilor importante din viata ta si pentru asumarea responsabilitatilor. Este totodata momentul in care trebuie sa intelegi ca secretele reusitei sunt reprezentate de Curaj si Initiativa.

2013 pentru Numarul Soarelui 5

Daca Numarul Soarelui in ceea ce te priveste este 5 inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 2. Indiferent ca esti single sau implicata intr-o relatie, pregateste-te pentru un an de bun augur pe plan sentimental. Sanse si oportunitati noi sunt date relatiilor de orice tip, dar mai ales acelor relatii chinuite, schingiuite, care au nevoie de vindecare si de progres. Micile tale afaceri, incetul cu incetul, par a inflori si ele. Ai nevoie de rabdare si de perseverenta. Invata sa actionezi inainte de a cere ceva.

2013 pentru Numarul Soarelui 6

Daca Numarul Soarelui in ceea ce te priveste este 6 inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 3. Te asteapta un 2013 vesel, plin de optimism si de bucurie de viata, un an in care explorezi, studiezi, traiesti. Anul tau este incarcat si plin mai ales din punct de vedere al proiectelor de tot soiul, creativ din punct de vedere al ideilor si regenerator din punct de vedere emotional. Nu ai parte nici de schimbari prea mari si nici de circumstante potrivnice tie. Calatoriile si gustarea vietii in toate formele ei reprezinta pentru tine o prioritate in 2013.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto: Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri