Visul este una dintre cele mai fascinante trairi umane. Visul ne poarta pe carari ale subconstientului, dezvaluind in mod simbolic, aspecte interesante ale personalitatii noastre neconstientizate. Neurocercetatorii mai au inca un teritoriu foarte vast pe care il pot studia, cautand raspunsuri cu privire la una dintre cele mai complicate intrebari din existenta noastra: Ce este visul?

13. Daca ai visat ca mori in vis, aceasta nu inseamna, desigur ca vei muri si in viata reala. Acest tip de vise este de altfel, foarte comun.

14. Nu ne putem controla visele, dar putem sa ne crestem capacitatea de a ne aminti mai usor visele. Putem chiar sa ne cream un jurnal al viselor pe care le-am avut, vise pe care le vom nota imediat ce ne vom trezi. Cu ajutorul unu psiholog bun, acestea pot fi interpretate, dar si noi insine putem sa descoperim amanunte interesante legate de subconstientul nostru.

15. Oamenii din diverse culturi viseaza diferit, desi in mare parte, acestea sunt asemanatoare. Cultura din care provenim traseaza anumite particularitati pe care le traim in visele noastre.

16. Femeile insarcinate viseaza mai mult si de asemenea, au tendinta de a-si aminti mai mult visele pe care le-au avut. Cercetatorii spun ca aceasta se datoreaza schimbarilor hormonale care se peterec in corpul lor in acea perioada. De asemenea, femeile insarcinate dorm mai mult, in consecinta ele viseaza mai mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

17. Este fals sa crezi ca unii oameni nu viseaza.Toata lumea viseaza. Oamenii viseaza cel putin doua ore in fiecare noapte.


18. Oamenii care s-au nascut orbi nu au vise vizuale. De asemenea, oamenii care au devenit orbi in timpul primei copilarii, este putin probabil sa aiba vise bazate pe imagine. Oamenii care devin orbi pe parcursul vietii vor avea si vise vizuale.

19. Visul lucid este acel vis in care constientizam ca de fapt visam si ca nu suntem in realitatea obiectiva. Termenul a fost dat de catre psihiatrul german Frederik Van Eeden.


20. Majoritatea oamenilor au vise recurente, in anumite momente, in viata lor. Expertii spun ca aceste vise sunt mult mai importante decat visele obisnuite si ca acestea ne pot arata indicii cu privire la anumite aspecte din viata noastra. Nu trebuie sa ne facem griji in privinta acestor vise decat daca acestea au un continut care ne perturba si daca duc la insomnie.

13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

Iti mai recomandam si: Cum sa-ti interpretezi visele: Descopera mesajul ascuns


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri