19 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 1976 share-uri

Vine o zi in care renunti la lupta. Vine o zi in care lasi lupta sa se lupte, iar tu alegi libertatea. Vine o zi in care renunti la toate iluziile. Vine o zi in care imbratisezi tot ceea ce te inalta, fara a te mai interesa aspectele sau circumstantele exterioare. Vine o zi in care vrei sa fii Ceea Ce Esti Cu Adevarat. In aceasta zi, faci cunostinta cu Tine.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com
www.totuldinintreg.com

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

Trezirea la viata

Vine o zi in care renunti la lupta. Vine o zi in care lasi lupta sa se lupte, iar tu alegi libertatea. Vine o zi in care renunti la toate iluziile. Vine o zi in care imbratisezi tot ceea ce te inalta, fara a te mai interesa aspectele sau circumstantele exterioare. Vine o zi in care vrei sa fii Ceea Ce Esti Cu Adevarat. Vine o zi in care imbratisezi necunoscutul si daruiesti vietii ocazia de a se prezenta. In aceasta zi, faci cunostinta cu Tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Simtim in dese randuri presiunea societatii si ne angrenam in jocul monotoniei, doar pentru a ne alinia la un ritm creat de comunitatea in care suntem. Alergam dupa succes, iar cand il atingem, ne fixam imediat o alta tinta, fara a ne bucura de locul in care ne aflam. Privim catre unde am putea fi si uitam sa ne bucuram de frumusetea locului in care deja ne aflam.

Inima ne canta, ne sopteste, ne mangaie, insa noi avem urechi doar pentru sirul rigid al gandurilor zilnice, care ne sugereaza sa ne concentram doar pe ce va fi. Aruncam piatra fara a privi unde aterizeaza. Aruncam piatra doar pentru a scapa de ea. Suntem nemultumiti cu ceea ce avem, insa nici macar nu stim ce avem.

Visam la o zi in care ne vom elibera de toate fictiunile care ne obosesc. Visam, dar continuam sa nu credem in visele noastre. Visam, dar ramanem adormiti. Oameni dragi, a sosit clipa trezirii la viata. La Adevarata Viata. A sosit clipa sa ne permitem sa traim ceea ce visam. A sosit momentul sa fim ceea visam sa fim. Fara frici, fara intrebari, fara regrete.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri