12:10, 8 Octombrie 2012 publicat în Psihologie

Ce ai visat? Experta Garbo in psihoterapie iti descifreaza visul. Primele 10 vise povestite in subsolul articolului, vor fi comentate.

Mihaela Costea, experta Garbo.ro in domeniul psihoterapiei, ne ajuta sa descifram semnificatia ascunsa a viselor.

Mihaela Costea este psihoterapeut in supervizare. A absolvit Facultatea de Psihologie a Universitatii Bucuresti si a urmat formarea in psihoterapie a Asociatiei pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania. Colaboreaza cu reviste precum Psychologies, Elle, CafeGradiva, Garbo si traduce carti de specialitate pentru Editura Trei.

Ca psihoterapeut se specializeaza in aceasta perioada pe terapia anti-fumat si dezvoltarea maximala a potentialului individual.

Mihaela are o experienta de 6 ani in domeniul Resurselor Umane, specializandu-se pe recrutarea de nisa si pe managementul performantei si a imbunatatirii acesteia.

Citeste si:
Psiholog Școala de Valori -sfaturi pentru elevii care se pregătesc...
Psiholog Școala de Valori...

Email: mihaela.costea2010@gmail.com

Cum sa ne intelegem visele?

Exista persoane care viseaza des si mult (si intens) si persoane care viseaza rar sau aproape deloc. Sau care uita ce au visat. Care credeti ca este diferenta dintre ei?

Citeste si:
Controlul undelor cerebrale ne-ar putea ajuta să ne relaxăm și să...
Controlul undelor cerebrale...

Curajul face diferenta. Persoanele care au curaj in a lua problemele vietii "in piept" nu viseaza sau viseaza foarte rar.

Mergand mai departe, persoanele care nu au suficienta incredere in ele insele, care amana sau evita rezolvarea problemelor vor visa des, intens si vor avea multe cosmaruri.

Visele apar pentru a ne confrunta cu problemele nerezolvate din timpul zilei, pentru a ne cere o solutie sau a ne inspira una, dar pe de alta parte ele sunt semnul ca nu ne simtim capabili sa ne rezolvam problemele de unii singuri. In acelasi timp, personalitatea si stilul nostru de viata sunt extrem de bine evidentiate in vise, dar prea subtil uneori.

Daca veti merge la un psihoterapeut si veti lucra cu visele voastre, acesta va va putea ghida catre scopurile inconstiente pe care le aveti in realitate (fiecare din noi are un scop de care este mai mult sau mai putin constient, scop ce a fost stabilit in primii 5 ani de viata) si va va putea ajuta sa le atingeti prin modalitati benefice si eficiente.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri