Vrem sa stim totul despre toata lumea. Vrem sa stim totul despre viata noastra, despre cum va fi si daca va fi. Vrem sa fim tot timpul apreciate, iar un singura mica parere rautacioasa la adresa noastra ne da peste cap tot paradisul. Atat de instabile emotional suntem. Atat de putina incredere avem. Atat de putin ne cunoastem.

Am inteles atunci ca cea mai frumoasa si splendida manifestare a lui Dumnezeu rasare in viata ta, in momentul in care te inalti deasupra problemelor tale, deasupra parerilor tale despre tine si despre viata ta, deasupra a ceea ce crezi tu ca esti. Apare in momentul in care esti cea mai relaxata. In care nu mai ceri si nu mai vrei nimic. In momentul in care esti Acum, Aici si ai Totul, fiind Totul si bucurandu-te de Tot, fara a mai astepta alt moment in care sa faci asta si fara a mai astepta ca ceva din exterior sa se schimbe, pentru ca tu sa fii fericita.

Din acel moment, un miracol s-a petrecut in viata mea. In „Cursul de Miracole” se spune ca miracolul inseamna schimbarea de perceptie de la frica la iubire. Ei bine, exact acelasi lucru am facut si eu. Am incetat sa-mi mai traiesc viata din perspectiva fricii si am inceput, in schimb, sa mi-o traiesc in numele Iubirii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Am facut pasi mici in fiecare zi pentru a ma alinia la ceea ce sufletul meu incerca sa imi transmita. Am inceput sa ma relaxez in fiecare zi, sa fac lucruri care-mi onorau fiinta si care ma aduceau mai aproape de Dumnezeu. Am descoperit Darul Tacerii, DAR ce m-a invatat sa-mi construiesc realitatea dinauntru spre afara si niciodata invers. Am descoperit Darul Generozitatii si am inteles in sfarsit, ca A DA inseamna A PRIMI. Am incetat sa mai astept ceva de la ceilalti, si am inceput in schimb, sa fac eu ceva pentru ceilalti. M-am pus la dispozitia Vietii, ca cea mai frumoasa lucrare sa se manifeste prin mine. Am inteles ca sunt un instrument prin care Dumnezeu isi face Lucrarea in fiecare clipa, in cel splendid si minunat mod cu putiinta.

Am cunoscut in sfarsitul Darul Iubirii Adevarate si mi-am dedicat intreaga viata acestuia. Sa traiesc Iubirea, sa Fiu Iubirea, sa simt Iubirea, sa daruiesc Iubirea, in fiecare zi, exact asa cum pot si exact atat cat pot. Dar ei bine, aceasta alegere mi-a schimbat viata. Mi-a vindecat inima, a sadit in mine bucuria de a trai, m-a facut sa constientizez Cine Sunt cu adevarat, dincolo de toate mastile pe care obisnuiam sa mi le pun si sa le port in fiecare zi. Masti care ma indepartau de mine si de ceilalti. Masti care imi faceau rau, care-mi provocau durere si nesiguranta.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Acum, stiu ca totul in aceasta lume este perfect exact asa cum este.

Acum, stiu si simt si traiesc in fiecare zi ca adevarata implinire este pacea sufleteasca.

Acum, stiu ca Iubirea este scopul suprem al vietii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri