Vrem sa stim totul despre toata lumea. Vrem sa stim totul despre viata noastra, despre cum va fi si daca va fi. Vrem sa fim tot timpul apreciate, iar un singura mica parere rautacioasa la adresa noastra ne da peste cap tot paradisul. Atat de instabile emotional suntem. Atat de putina incredere avem. Atat de putin ne cunoastem.

Acum, stiu ca numai fericirea ce o gasesti in lacasul inimii tale, aceea este singura fericire care conteaza cu adevarat, care nu este influentata de manifestari exterioare si care nu te poate parasi niciodata, indiferent pe unde te-ar conduce viata si indiferent in ce fel s-ar comporta oamenii cu tine.

Secretul este ca atunci cand gasesti aceasta implinire in interiorul tau, totul in afara ta se va transforma dupa inima ta. Cand in suflet e pace, in afara e pace. Cand in suflet e bucurie, si in exterior e bucurie. Cand in suflet e abundenta, peste tot este abundenta. Cand in suflet este armonie, intreaga viata devine o armonie.

Scumpa prietena, ai in tine toate resursele de care ai nevoie pentru a constientiza si a trai Ceea Ce Esti cu Adevarat. Renunta la a mai astepta ca ceva din afara sa se petreaca, pentru ca tu sa fii implinita. Ofera-ti in fiecare zi darul iubirii si pe cel al tacerii si vei vedea cum totul in experienta ta de viata se va transforma cu adevarat. Din tine porneste totul. Din interiorul inimii tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Petrece timp alaturi de inima ta. Ofera-i iubire si blandete. Si cheama-l pe Dumnezeu in viata ta.

El iti va raspunde negresit, iar tu vei primi si vei auzi toate raspunsurile in momentul in care vei fi pregatita sa o faci cu adevarat.

Namaste! Divinul din mine saluta Divinul din tine.

Daca simti ca toate aceste informatii ti-au facut bine si ti-au oferit un mic rasfat sufletesc, atunci poti alege sa tii legatura cu mine si pe mai departe, intr-un mod mai direct.

Poti descarca cartea electronica “Ghidul Tuturor Femeilor”, de aici: https://ghidultuturorfemeilor.ro/cartea

De acolo, ne vom auzi mai des.

Fa asa cum iti sugereaza sufletul tau sa faci. Esti libera acum sa alegi tot ceea ce iti face bine.

Pace si Lumina,

Tania Tita!

Tania este autor spiritual al www.GhidulTuturorFemeilor.ro si fondator revista Sufletul Femeii

Foto fr si main: By SeventyFour /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri