Copacul nu-i cere o favoare frunzei, chiar daca el o intretine. Soarele nu-i cere o favoare Pamantului, chiar daca el il lumineaza. Apa nu-i cere o favoare setei, chiar daca ea o potoleste. Mancarea nu-i cere o favoare foamei, chiar daca ea o stinge. Aerul nu iti cere o favoare tie, chiar daca el te tine in viata. Aceasta este natura. Acesta este exemplul pe care natura ni-l ofera.

Pentru cei care au ochi de vazut si urechi de auzit, acesta este mesajul care va poate schimba viata: priviti, fara a cere ceva de la elementul privit. Iubiti, fara a pretinde ceva de la elementul iubit. Mangaiati, fara a dori ceva de la elementul mangaiat. Aceasta este calea catre Libertate. Catre libertatea individuala, cat si catre libertatea comuna.

Stai in Liniste, chiar daca inca nu ai o relatie constienta cu Linistea. Opreste-te putin din analizat. Doar priveste. Observa. Si elibereaza-te de analiza. Priveste prin ochii Linistii si traieste viata ei. Linistea nu are nevoie de nimic, deoarece Ea se traieste pe Ea. Linistea se iubeste pe Sine, iar Iubirea Linistii de Sine se emana peste toate formele de existenta.

Linistea nu pretinde Liniste. Linistea nu doreste Liniste, deoarece Ea se are pe Ea. Asa esti si tu. Te ai pe Tine, iar odata ce realizezi ca in tine este Esenta Atotcreatoare, te trezesti la realitatea in care nu esti separat de nimic, iar daca devii Una cu Totul in mod constient, atunci te eliberezi de conditionalitate. Pretentiile si interesele se dizolva, deoarece realizezi ca a-ti dori ceva ce ai deja este o contrazicere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Iubirea neconditionata este motorul Universului. Viata este pulsata din Inima lui Dumnezeu, prin Iubire Absoluta, lipsita de orice conditie sau preferinta. Viata se ofera cu Totul. Existenta ti s-a oferit cu Totul, iar daca iti vei deschide ochii, vei putea vedea cel mai pur si la indemana mesager: viata. Cele mai autentice mesaje iti sunt oferite chiar de catre viata, fara a pretinde nimic in schimbul invataturilor pe care le primesti. Viata te iubeste neconditionat, iar acum ai si tu ocazia sa ii urmezi exemplul.

De fapt, chiar viata te-a adus la aceste cuvinte. Iubirea te-a purtat catre aceste mesaje pentru a-ti umple Sufletul cu Lumina. Ai ajuns in locul unde ai cerut dintotdeauna sa fii. Fara de dorinte, fara de pretentii, fara de asteptari. Doar tu. In Liniste, in Iubire, in Pace, in Libertate, in Viata. Acesta este punctul pe care toti discipolii il cauta. Insa, nu ai nevoie de un maestru exterior pentru a ajunge aici, deoarece Maestrul Suprem salasluieste in tine. Viata este Maestrul. Tu esti discipolul. Si viata esti Tu. Observi acum ca Tu esti propriul tau Maestru?

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Foto: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri