Copacul nu-i cere o favoare frunzei, chiar daca el o intretine. Soarele nu-i cere o favoare Pamantului, chiar daca el il lumineaza. Apa nu-i cere o favoare setei, chiar daca ea o potoleste. Mancarea nu-i cere o favoare foamei, chiar daca ea o stinge. Aerul nu iti cere o favoare tie, chiar daca el te tine in viata. Aceasta este natura. Acesta este exemplul pe care natura ni-l ofera.

Insa, daca traiesti de la nivelul dorintelor si al conditiilor, atunci sa fii sigur ca te-ai ratacit de Tine. Atunci inima iti este ingreunata cu ravne si zgomot. Inainte de a-ti dori ceva, fa pace cu ceea ce ai deja, pentru ca tot ceea ce ramane in intuneric, se va intoarce la tine pentru a se transforma in lumina. Nu fugi de intuneric, deoarece acesta trebuie vindecat. Intunericul fiintei noastre trebuie luminat. Intunericul s-a nascut doar pentru schimbarea la fata. Aceasta este dorinta intunericului: sa se lumineze. Indeplineste-i aceasta dorinta, caci astfel, luminand intunericul, te vei lumina si pe tine si iti vei intensifica propulsia in ascensiune.

Intunericul se vindeca prin Lumina. Tu esti Lumina. Priveste si emana Iubire Neconditionata, caci astfel vei inalta lumea, odata cu tine. Priveste-l prin compasiune pe cel care doreste sa te raneasca. Cineva te ataca doar pentru ca tu ai ceva ce el isi doreste, insa tu, ii vei explica faptul ca tot ceea ce este in tine, exista si in el. Nu te supara pe atacator, deoarece tu, prin Linistea ta, esti inatacabil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire

Orice atac este un strigat dupa ajutor. Atacul se naste din suferinta. Atacul se naste din lipsa. De ce te-ai supara pe cineva care sufera? Ofera compasiune si iubire neconditionata, fara a dori recunoastere sau rasplata. Tu, doar ofera. Pentru ca ai la dispozitie Infinitul. Asa poti schimba lumea. Asa poti transforma orice viata si orice perceptie asupra vietii.

Stand in Liniste, esti de nezdruncinat. Linistea este spatiul in care se proiecteaza orice manifestare. Nimic nu te poate speria sau infricosa in dimensiunea Linistii. Dincolo de orice aparenta, dincolo de orice gand, dincolo de orice forma, dincolo de orice. Tu esti dincolo de orice, inaintea oricarei circumstante. Tu esti Insasi Linistea.

Asculta. Asculta fara a dori sa intelegi. Doar asculta, fara nicio dorinta. Priveste. Priveste fara a pretinde ceva. Doar priveste, fara nicio pretentie. Iubeste. Iubeste, fara a cere ceva. Doar iubeste, fara nicio cerinta. Sa traiesti viata fara a dori ceva de la ea, stiind ca ai viata. In Liniste. In Pace. In Iubire Neconditionata.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto: Depositphotos

de CATALIN MANEA, expert Garbo

www.totuldinintreg.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri