Una dintre cele mai simple si fascinante stiinte, numerologia ne dezvaluie lucruri inedite despre felul de a fi al unei persoane pornind de la data de nastere.

Cifra 4 - Simbolul spontaneitatii si al instabilitatii

Daca viata este o aventura, de ce sa nu o traiesti atunci ca atare?, aceasta este deviza dupa care se ghideaza cei care au 4 drept cifra a destinului. Aceste persoane sunt indraznete, adaptabile la orice situatii si au reactii rapide si prompte. Le place sa cunoasca oameni noi, locuri noi si atata timp cat nevoia lor de inedit este satisfacuta, pot fi cei mai fermecatori si mai ingeniosi oameni de pa fata pamntului. Nu au rabdare insa sa stea pentru mult timp intr-un singur loc. Dau dovada de stabilitate si seriozitate doar daca se afla intr-un job in care se reinventeaza pe ei insisi sau care ii solicita intr-un mod creativ. Nici in iubire, curiozitatea nu le ingaduie sa ramana intr-o relatie pentru o perioada de timp indelngata. Si cu toate acestea, sunt pasionali si extrem de atenti cu partenerul lor...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cifra 5 - Simbolul sensibilitatii

Viata si experientele persoanelor care au ca numar al destinului cifra 5 sta sub semnul sensibilitatii si al emotiei. Simt chiar mai mult decat ar trebui... Orice noutate ii sperie si ii face sa se retraga in lumea lor. Pentru ei conteaza foarte mult opinia celorlalti si iarta cu greu pe cei care au facut acuzatii false si nefondate la adresa lor. Au nevoie de timp si intelegere ca sa se deschida in fata celui pe care il iubesc. Iar daca iubesc cu adevarat, o fac pentru totdeauna caci sunt fideli si foarte afectuosi.

Cifra 6 - Simbolul sinceritatii si al naivitatii 

Cifra 6 ii predispune pe cei aflati sub semnul ei la liniste, sinceritate, simplitate, modestie si obiectivitate. Au o atat de mare incredere in oameni, incat adeseori cad in capcana aparentelor, sufera enorm din aceasta cauza. Sunt dispusi sa faca compromisuri, au o rabdare infinita si o minte patrunzatoare. Nu ar ezita sa ajute o persoana care le solicita ajutorul pentru ca doar in astfel de situatii se simt utile. Sunt mereu amabile si generosi, cautand in permanenta sa nu-i jigneasca pe cei din jur. Sunt discreti si se poate conta pe ei in orice situatie. Isi doresc in schimb un partener puternic, care sa-i faca sa se simta in siguranta si protejati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri