24 Iulie 2008 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Sunt momente in care traiesti ceea ce ai visat, esti fericita, dar totul capata un contur ametitor de amar pentru ca undeva in sufletul tau stii ca ai fost prinsa intr-o capcana din care nu poti iesi prea usor: capcana vesnicului aventurier.

Da, parfumul pe care il lasa barbatul magnet nu poate fi descris in cuvinte, dar nici lacrimile amare pe care le versi atunci cand el se evapora ca o fata morgana. Pentru ca el nu se multumeste cu a te iubi, a te rasfata. El te si minte intr-un mod pe care tu vrei sa il crezi. Atunci, simtirea indeparteaza ratiunea putin cate putin iar tu incepi sa speri ca toate planurile imaginate de el vor fi duse la bun sfarsit. Numai ca vine o zi in care el dispare si odata cu el se evapora si toate acele cuvinte imbatatoare, iar tu ramai singura, asteptandu-l doar pana cand parfumul capcanei lui trece...

Vesnicul aventurier e periculos, si poate multi barbati ne-ar sfatui sa ne ferim, dar eu le-as spune ca mai au multe de aflat. Ca doar atunci cand vor invata sa pretuiasca o femeie, sa o inteleaga, si nu neaparat sa o iubeasca, ar trebui sa critice si sa se considere superiori.

Da, cuceritorul are un mare defect: iubeste femeia, deci nu se poate opri la una, dar si ei sunt oameni si gresesc, nu? Nu se stie unde, cand in viata lor au invatat sa iubeasca asa , dar au decis sa nu se lase prinsi in capcana dragostei. Norocul nostru ca iubirea nu bate la usa si nu te intreaba de vrei ori nu vrei, apare pur si simplu si te acapareaza oferindu-ti sansa de a sterge poate cu buretele singurul defect al unui barbat perfect.

Marina


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri