26 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Unde este ascunsa magia Craciunului? De 18 ani o caut in toate aceste locuri, dar nu o gasesc. O simt, dar nu o vad. Vreau sa o prind, dar intotdeauna ma prinde ea prima. Cum arati, magie a Craciunului?

Mama m-a privit dulce si m-a mangaiat pe cap: „Nimeni nu e niciodata prea mic sau prea mare ca sa-i scrie Mosului si mai ales sa creada in dorinta lui de Craciun”.

Probabil ca avea dreptate, pentru ca mama are intotdeauna dreptate. Asa ca i-am scris Mosului, rugandu-l in secret sa-mi inapoieze papusa. In seara de Ajun, dupa ce m-am intors de la colinda, bradul era inconjurat de cadouri. Le-am desfacut cu totii, asa cum e traditia in familia noastra. Am primit cadouri extraordinare... insa ceva lipsea. Am oftat adanc si m-am dus la culcare. „Oare unde era acum?”

A doua zi , in dimineata Craciunului, miracolul s-a intamplat. Langa mine, statea nemiscata papusa mea de carpe. Doar ca isi schimbase rochita. Si putin parul... Dar avea aceiasi ochi mari si negri. ”Iarta-ma” – i-am spus eu strangand-o la piept. Acum Craciunul era complet.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Mi-am strans apoi parintii in brate si l-am privit pe tata, promitandu-i ca nu-mi voi mai da niciodata papusa de la el. Mos Craciun mi-a inapoiat-o, ajutandu-ma sa-mi indrept greseala.”Iarta-ma, tata. Acum e aici. Ca si noi toti.”

Un articol de NaiaDe (Georgiana Cojocariu)

Foto homepage si interior: Depositphotos

Cu aceasta povestire emotionanta si sensibila, Georgiana Cojocariu a participat la concursul de creatie "Povestea ta minunata de Craciun".

"Cadoul din cadoul de Craciun" se numara printre povestirile de Craciun care ne-au placut in mod deosebit si pe care am decis sa le publicam. Va multumim tuturor, dragele noastre, pentru participare si pentru faptul ca ati ales sa impartasiti cu noi gandurile voastre frumoase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri