Pentru ca tu ai ceva de spus si noi ceva de ascultat, am creat forumul Garbo. Pentru ca opiniile, ideile si dorintele tale conteaza enorm pentru noi, ne dorim ca de acum inainte comunicarea dintre noi sa fie una interactiva. Nu ne vom intalni fata in fata, dar vom discuta ca si cum am fi.
Pentru ca tu ai ceva de spus si noi ceva de ascultat, am creat noul forum Garbo. Pentru ca opiniile, ideile si dorintele tale conteaza enorm pentru noi, ne dorim ca de acum inainte comunicarea dintre noi sa fie una interactiva. Nu ne vom intalni fata in fata, dar vom discuta ca si cum am fi. Chiar pe forum! Direct, sincer, expunand probleme si obtinand solutii, impartasind opinii si experiente, clarificandu-ne mici si mari dileme, dand sfaturi si primind in schimb sfaturi, amuzandu-ne si discutand prieteneste.

Pentru ca discutiile vor porni ca de la egal la egal, puteti aborda orice subiect cu absolut orice persoana doriti. Mai mult ca sigur ca veti gasi nu doar un prieten pe forum, ci mai multi dornici sa va raspunda intrebarilor in cel mai scurt timp posibil.

Dialogurile nu trebuie sa se transforme in monologuri banale sau plictisitoare. Voi le puteti da gust prin propriile condimente, le puteti face sa devina provocatoare si interesante.

Atentie insa! La fel ca intr-o stransa prietenie, atacurile la persoana nu-si au locul. Se discuta in contradictoriu, se aproba, se critica, se dezaproba, insa pe baza problemei vehiculate si nu a persoanei care a pus-o in dezbatere.

Pentru ca totul sa-ti fie cat mai usor, am structurat forum-ul pe categorii aparte, divizate la randul lor in subcategorii si am propus deja unele topicuri.

Incercand sa venim in intampinarea solicitatilor la care este supusa femeia moderna, am selectat teme din domenii cat mai diverse. Ne-am oprit asupra unor teme de actualitate, incitante pentru femeia care este si sotie, si mama si femeie de cariera.

Despre problemele si conflictele din viata sentimentala, despre sentimente, despartiri, prietenii, despre evolutia relatiei cu partenerul de viata, despre aspectele sexuale ale vietii de cuplu si nu numai putem discuta in sectiunea Relatii.

Daca doresti sa afli cat mai multe despre diete si alimentatie, despre programele de slabit, despre beneficiile miscarii fizice, despre programele de fitness, despre sporturile practicate si despre tot ceea ce inseamna frumusete si ingrijire personala, bine ai venit in sectiunile Diete, Sport si Frumusete.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri