2 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 52 share-uri

Te-ai nascut in luna noiembrie? Cauta-ti in calendar ziua de nastere si vezi ce spune acest lucru despre tine!

18 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Temperamentului, zi ce aduce energii pozitive si de bun augur in general. Ai o personalitate contradictorie care pe multi ii fascineaza, pe altii ii sperie.

Daca te-ai nascut in saptamana 19-24 Noiembrie – PISCUL REVOLUTIEI

19 Noiembrie –Te-ai nascut in Ziua Revolutionarului, zi ce favorizeaza revolutia de idei, schimbarea statu-quo-ului, dar si transformarea la nivel radical. Esti un deschizator de drumuri si un inovator.

20 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Luptei si refuzi sa te dai vreodata batuta. Ziua Luptei aduce putere si ambitie, dar si inversunare uneori.

21 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Elegantei, iar rafinamentul si gratia ta fireasca se vor remarca in tot ceea ce faci, spui sau gandesti. Ai o noblete de regina pe care ceilalti o vor remarca cu usurinta.

22 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Eliberatorului, zi ce favorizeaza eliberarea de sub jugul ideilor sau a parerilor preconcepute. Iubesti libertatea de gandire mai mult decat orice altceva.

23 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Ireverentei, zi ce sta sub semnul revoltei fata de tot ceea ce inseamna reguli si legi. Nu iti place sa fii constransa si nici nu accepti ideea de autoritate.

24 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Ospitalitatii Artagoase, zi ce face din tine o gazda buna, rafinata, cu gusturi desavarsite, insa cusurgie. Esti o perfectionista si ai asteptari inalte de la cei din jurul tau.

Daca te-ai nascut in saptamana 25 Noiembrie – 2 Decembrie – SAPTAMANA INDEPENDENTEI

25 Noiembrie –Te-ai nascut in Ziua Efortului Sustinut. Este o zi care incurajeaza eforturile si se asigura ca sunt recompensate pe masura. Esti o persoana care munceste din greu pentru a ajunge acolo unde isi doreste. Eforturile tale vor fi rasplatite prin rezultate pe masura.

26 Noiembrie –Te-ai nascut in Ziua Manierei Distinctive, o zi care favorizeaza originalitatea si felul distinct de a face lucrurile. Iti place sa faci lucrurile in maniera proprie si esti usor excentrica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri