2 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 52 share-uri

Te-ai nascut in luna noiembrie? Cauta-ti in calendar ziua de nastere si vezi ce spune acest lucru despre tine!

9 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Tentatiei Omenesti, zi ce ascute simturile umane si incarca cu senzualitate, instincte si dorinte pamantesti. Esti o persoana care iubeste viata si o traieste prin simturile sale.

10 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Metamorfozei, zi ce incurajeaza adaptabilitatea si favorizeaza transformarea ta prin adaptare. Ai o fire flexibila si maleabila, care face cu usurinta fata schimbarilor.

11 Noiembrie –Te-ai nascut in Ziua Subpamantescului, zi ce favorizeaza misterele si enigmele. Ai o personalitate fascinanta, ce exercita o putere de atractie deosebita asupra celor din jurul tau.

Daca te-ai nascut in saptamana 12 -18 Noiembrie – SAPTAMANA FARMECULUI

12 Noiembrie - Te-ai nascut in Ziua Farmecului Senzual, zi ce favorizeaza un aspect fizic deosebit si farmec in gesturi si atitudine. Ai gratia innascuta a felului de a fi, gratie ce este rezervata persoanelor norocoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

13 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Comentatorului, zi ce pune accent asupra comunicarii si a a abilitatii tale de a te remarcata mai ales prin cuvinte. Esti dezinvolta si faci fata verbal oricarei opozitii.

14 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Investigatorului, zi ce favorizeaza cercetarea si aflarea adevarului si a amanuntelor. Iti plac detaliile si stii locul in care sa sapi pentru a afla ceea ce te intereseaza.

15 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Intalnirii, zi care va aduce acest aspect in viata ta. Anumite persoane isi vor incrucisa existenta cu a ta pentru a favoriza trairea unor experiente de neuitat.

16 Noiembrie - Te-ai nascut in Ziua Conducatorului, o zi care atrage dupa ea puterea si forta. Chiar daca esti emotiva, ai abilitati de lider si ii poti indruma cu usurinta pe ceilalti. Este esential insa sa constientizezi acest lucru.

17 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Podului, o zi simbolica pentru ceea ce esti si pentru ceea ce reusesti sa faci cu ceilalti. Esti liantul magic care stabileste legaturi intre oameni, determinandu-i sa comunice, sa se accepte reciproc, sa se iubeasca asa cum sunt.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri