6 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 35 share-uri

Este imposibil ca intr-un cuplu sa nu apara, la un moment dat, si certuri. Insa pot acestea sa aiba efecte pozitive asupra relatiei?

Cearta ocazionala in cuplu maturizeaza relatia.

Cearta ocazionala in cuplu ne poate oferi lectii memorabile de viata, ne poate invata ce inseamna cu adevarat relatia dintre un barbat si o femeie, cum trebuie sa ne comportam in cuplu, care sunt

avantajele si dezavantajele traiului in doi, ce trebuie sa facem pentru a mentine armonia in familie etc. Cearta ocazionala in cuplu poate fi, la un moment dat, elementul cheie pentru dezvoltarea unei relatii. Cearta ocazionala in cuplu ne ofera sansa sa ne exprimam sincer punctele de vedere, dar si sa invatam sa il ascultam pe celalalt si sa ii intelegem nevoile. Cearta ocazionala in cuplu nu ne maturizeaza doar ca persoane individuale, ci ajuta si relatia in care suntem implicati sa se maturizeze.

Momentele de impacare sunt clipe memorabile.

Cu siguranta ca cea mai frumoasa parte a certei ocazionale in cuplu, de fapt a oricarui conflict, este impacarea. Dupa o cearta, noi si partenerul de viata suntem mai tandri, bucurandu-ne de momente pline de afectiune. Poate ca un conflict minor este calea ideala de a descoperi romantismul din celalalt, nu-i asa?

Image © Shutterstock - 2063545

Iti recomandam si:

Testul geloziei: Esti prizoniera suspiciunii in cuplu?

Cele 15 pacate zdrobitoare care distrug relatia de cuplu

Foto front si main © Dreamstime

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri