25 Iunie 2008 publicat în Lifestyle 159 share-uri

Pentru unii varsta de 30 de ani reprezinta varsta maturitatii, pentru o parte din noi- a stabilitatii emotionale si financiare, momentul ideal de a-si pune visurile in practica, pentru o alta parte -clipa bilantului, sfarsitul tineretii si apusul vremurilor de "zburdalnicie", iar pentru altii -iminenta izbucnirii unei crize personale. Pentru marea majoritate insa, 30 de ani inseamna cea mai implinita varsta. Pentru mine - pur si simplu o varsta complexa.
Sunt frumoasa pentru ca ma simt frumoasa - La 30 de ani iti cunosti propria valoare, stii cat cantaresti in proprii ochi si acest lucru te face irezistibila si in ochii celorlalti. Nu te mai pierzi in complexele legate de propria persoana pentru ca te simti bine in propria piele. Nu te mai asalteaza obsedant ideea dimensiunilor perfectiunii (90-60-90) pentru ca ai invatat sa iubesti si sa-ti apreciezi propriul corp.

La 30 de ani nu aspiri sa fii precum Paris Hilton, ci admiri rafinamentul si stilul Catherinei Zeta Jones. Nu mai ai insomnii din cauza kilogramelor in plus, insa depui eforturi considerabile in a scapa de ele. Stii ca o femeie cu adevarat frumoasa este o femeie ingrijita, cocheta si care se simte frumoasa. Abordezi un stil vestimentar si comportamental care te caracterizeaza. Nu te compari cu alte femei pentru ca stii ca te-ai nascut unica. La 30 de ani esti frumoasa, fara sa fii doar dragalasa.

Acolo unde cariera esueaza, familia reuseste - La 30 de ani femeile nu mai plang dupa paradisul pierdut, nu se multumesc nici un iadul, incearca in schimb sa-si construiasca propria fericire. La 30 de ani, iti doresti succesul profesional cu orice pret, insa stii ca punctul de echilibru si locul de unde iti alimentezi bateriile energetice le gasesti tocmai in sanul familiei sau alaturi de partenerul de viata. Femeile care nu au o relatie stabila la aceasta varsta, nu se arunca in valtoarea relatiilor aleatorii. Incearca in schimb cladeasca o relatie. In adevaratul sens al cuvantului!

Daca la 20 de ani te multumeai cu putin si adorai barbatii superficiali, la 30 de ani ai anumite pretentii de la barbatii. La 20 de ani, asteptai de la iubire adrenalina si palpitatii, la 30 de ani – atentie si apreciere. La 30 de ani, stii sa faci diferenta dintre dragoste si sex si nu te pierzi in confuzia dintre cele doua concepte. Femeia de 30 de ani stie cel mai bine sa fie feminina. Stie cum sa fie mama, stie cum sa fie si sotie. Stie ca daca nu si-a gasit inca partenerul de viata pe care si-l doreste, are tot timpul din lume sa il caute. Si intuieste si unde il va gasi...

Sunt ceea ce sunt pentru ca Eu exist pentru mine - Stii sa te apreciezi, emani si simti ca ai incredere in tine, poti discerne eficient intre ceea ce e bine si ceea ce este rau pentru tine. La 30 de ani experimentezi curajul asumarii propriilor decizii si inveti sa lasi in urma regretele. La 30 de ani descoperi ca iubirea de sine este drumul cel mai scurt si cel mai sigur catre iubirea de ceilalti.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri