27 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 170 share-uri

Osho a fundamentat o filosofie cu influenta mondiala. Invataturile lui Osho sunt foarte importante pentru zilele noastre, fiindca Osho reuseste sa le reaminteasca oamenilor ce inseamna cu adevarat sa traiesti.

Horoscopul Zen al iubirii: Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsatorii sunt foarte sensibili si dinamici. De asemenea ii cunoastem pentru spiritul lor rebel, care nu le permite sa traiasca o viata in care li se traseaza limite. Sunt unici, originali.

Osho spune:

„Dragostea creeaza libertate, nu doar ca ii permite libertatii sa existe, dar o si imputerniceste. Orice distruge libertatea nu este iubire. Ar putea fi altceva. Dragostea si libertatea merg impreuna, sunt doua aripi ale aceleaisi pasari. Ori de cate ori observi ca dragostea se impotriveste libertatii tale, insemna ca e vorba despre altceva ce este savarsit in numele iubirii. Libertatea sa fie criteriul tau; dragostea iti da libertate, te face sa te simti liber, te elibereaza. Simtindu-te in totalitate tu insuti, devii recunoscator persoanei care te-a ajutat. Recunostinta asta e aproape ca o religie. Simti in cealalta persoana ceva divin. Te-a eliberat iar dragostea nu s-a transformat in posesiune”...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul Zen al iubirii: Pesti (19 februarie – 20 martei)

Paestii sunt generosi si blanzi. Foarte creativi si plini de imaginatie debordanta care ne vrajeste. Sunt foarte empatici si sensibili, de aceea foarte apreciati de catre cei din jur.

Osho spune:

„Iubirea iti va oferi cheia secreta, cheia de aur, cheia stapanului. Iubeste neconditionat si florile te vor cuprinde din toate directiile. Si odata ce vei afla generozitatea existentei, nu te vei mai simti niciodata trist”.

Sursa foto: Pixabay.com

Garbo.ro iti mai recomanda si:

Osho. Cele mai frumoase citate despre iubire

Horoscopul care iti schimba viata: Afirmatii pozitive pentru fiecare zodie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri