28 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

2 fosti angajati la un magazin universal au dezvaluit pentru editorii de la Huffington Post o lista de sase secrete care sa ajute pe oricine sa faca fata tentatiei de a lasa cat mai multi bani in magazine.

Aranjarea produselor, strategiile agentilor comerciali, valurile de reduceri din magazine sunt cateva exemple de factori care ne pot influenta pana si cele mai elementare impulsuri de a consuma.

Exista, totusi, sase moduri prin care putem rezista tendintei de a cheltui cat mai mult la cumparaturi.

In 2011, americanii au cheltuit 4,7 trilioane de dolari in sezonul reducerilor numai in sectorul vanzarii la bucata, conform Departamentului de Comert din SUA. In acest context, doi fosti angajati la un magazin universal au dezvaluit pentru editorii de la Huffington Post o lista de sase secrete care sa ajute pe oricine sa faca fata tentatiei de a lasa cat mai multi bani in magazine.

Sase secrete care te vor ajuta sa faci shopping inteligent gasesti pe REALITATEA.NET

Foto homepage si interior: Copyright Robbi - Shutterstock.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri