27 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 170 share-uri

Osho a fundamentat o filosofie cu influenta mondiala. Invataturile lui Osho sunt foarte importante pentru zilele noastre, fiindca Osho reuseste sa le reaminteasca oamenilor ce inseamna cu adevarat sa traiesti.

Cuvantul Osho provine din japoineza veche: “O” inseamna cu multa recunostinta, iubire, gratitudine" dar si "echilibru, armonie". "Sho" inseamna "extinderea multidimensionala a constiintei" si "total binecuvantat de existenta". (Wikipedia)

Sa ne lasam si noi patrunse si patrunsi de intelepciunea lui Osho, descoperind meditatiile despre iubire (nu doar iubirea romantica, ci iubirea in toate formele ei) care ne reprezinta cel mai tare, in functie de patternul imprimat de zodia din care facem parte.

Horoscopul Zen al iubirii: Berbec ( 21 martie - 19 aprilie)


Berbecul este energic si foarte pasional. Pentru berbeci, dragostea este o provocare.

Osho spune:

"Dragostea trebuie traita fara niciun fel de asteptari; altfel fericirea moare. Atunci cand ai asteptari, frustrarile isi fac loc. Nimeni nu iti poate indeplini astepatrile, si nu exista nimeni care sa aiba nevoie de tine pentru ca tu sa indeplinesti asteptarile sale. Asteptarile vin dintr-o minte rea, nevrotica. Daca cineva iti indeplineste asteptarile, dragostea dispare. Astfel, celalat devine o necesitate, o nevoie, o pasiune – nimic mai mult decat o posesiune valoroasa".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
Foto: Oleksandr Kulichenko/ shutterstock.com

Horoscopul Zen al iubirii: Taur (20 aprilie – 20 mai)

Persoanele nascute in zodia taurului sunt in acelasi timp fermecatoare temperamentale, agitate. Iubesc oamenii si de aceea au multi prieteni. In iubirea romantica traiesc pasional, uneori suferind... si exprimandu-si emotiile.

Osho spune:

"Starea de impacare profunda este un semn vizibil pentru dragoste. Ori de cate ori o persoana este indragostita, ea este in pace adanca. Dragostea nu poate fi vazuta, dar poate fi tradusa prin multumire, toata satisfactia care te inconjoara... fiecare respiratie, fiecare miscare – toata stare fiintei tale care inseamna – multumire".

Horoscopul Zen al iubirii: Gemeni (21 mai – 20 iunie)


Gemenii sunt inteligenti si ingeniosi. Socializeaza foarte mult si au deschidere catre oameni. Sunt foarte versatili, cu orizonturi deschise, dar uneori prea incordati. Sunt fiinte deosebite si fizic si mental.

Osho spune:

"Cream un altfel de lume, bazata pe iubire, iubind si pentru iubire. Lumea obisnuita este impotriva iubirii. Ea nu ofera libertate oamenilor si nu are niciun fel de respect fata de individ, nu il accepta pe individ si modul lui de a trai viata".


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri