Horoscopul Zen al iubirii: Horoscop inspirat de invatamintele lui Osho

12:09, 27 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle183 share-uri

Osho a fundamentat o filosofie cu influenta mondiala. Invataturile lui Osho sunt foarte importante pentru zilele noastre, fiindca Osho reuseste sa le reaminteasca oamenilor ce inseamna cu adevarat sa traiesti.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Timid si foarte sensibil, racul este recunoscut pentru capacitatea sa imensa de a iubi si de a se oferi celorlalti. Sunt familisti convinsi.

Citeste si:
Lecție deschisă de astrologie: 10 lucruri pe care vrem să le știi...
Lecție deschisă de...

Foto: Shutterstock

Osho spune:

„Iubesti intr-un fel pe sotia sau sotul tau; apoi iubesti altfel pe copiii tai, pe batranii tai, familia ta, profesorii tai si ai o altfel de iubire fata de prietenii tai. Dar adevarul este ca dragostea nu poate fi categorisita asa cum a fost ea categorisita in toata istoria umanitatii, dar prin aceasta categorisire, ei au omorit iubirea...”

Citeste si:
Horoscop la Lună Nouă (12 APRILIE): Influențe astrale asupra vieții...
Horoscop la Lună Nouă (12...

Leu (23 iulie – 22 august)

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt extrovertite si le place sa detina controlul. Sunt generoase, pline de creativitate si energie. Uneori, prea mandri de ei insisi...

Osho spune:

„Tine minte mereu: In dragoste nu ai niciodata dreptate. Apoi posibilitatile se vor deschide in fata ta, iar cel de langa tine va simti acelasi lucru. Noi suntem cei care cream sentimentele din ceilalti. Atunci cand iubitii sunt apropiati, gandurile strabat de la unul la celalalt. Chiar daca nu isi spun nimic, chiar daca sunt tacuti, ei comunica”.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Ii stim pe nativii acestei zodii ca fiind conservatori si cu tendinta de a domina in relatiile lor. Sunt foarte inteligenti si nu suporta zgomotul si haosul. Sunt loiali si de multe ori, timizi.

Osho spune:

„Dragostea nu poseda niciodata. Dragostea inseamna sa va oferiti libertate unul celuilalt. Dragostea este un dar neconditionat, nu un targ. Dar in mintea ta, dragostea nu este nimic altceva decat mai putina ura, atata tot. Cu cat te gandesti mai mult, <<Pot sa tolerez aceasta persoana; Nu pot sa tolerez aceasta persoana, deci nu o pot iubi. Aceasta persoana o pot tolera...>>, mereu aceasta evaluare ramane negativa”.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri