27 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 170 share-uri

Osho a fundamentat o filosofie cu influenta mondiala. Invataturile lui Osho sunt foarte importante pentru zilele noastre, fiindca Osho reuseste sa le reaminteasca oamenilor ce inseamna cu adevarat sa traiesti.

Horoscopul Zen al iubirii: Rac (21 iunie – 22 iulie)

Timid si foarte sensibil, racul este recunoscut pentru capacitatea sa imensa de a iubi si de a se oferi celorlalti. Sunt familisti convinsi.

Foto: Shutterstock

Osho spune:

„Iubesti intr-un fel pe sotia sau sotul tau; apoi iubesti altfel pe copiii tai, pe batranii tai, familia ta, profesorii tai si ai o altfel de iubire fata de prietenii tai. Dar adevarul este ca dragostea nu poate fi categorisita asa cum a fost ea categorisita in toata istoria umanitatii, dar prin aceasta categorisire, ei au omorit iubirea...”

Horoscopul Zen al iubirii: Leu (23 iulie – 22 august)

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt extrovertite si le place sa detina controlul. Sunt generoase, pline de creativitate si energie. Uneori, prea mandri de ei insisi...

Osho spune:

„Tine minte mereu: In dragoste nu ai niciodata dreptate. Apoi posibilitatile se vor deschide in fata ta, iar cel de langa tine va simti acelasi lucru. Noi suntem cei care cream sentimentele din ceilalti. Atunci cand iubitii sunt apropiati, gandurile strabat de la unul la celalalt. Chiar daca nu isi spun nimic, chiar daca sunt tacuti, ei comunica”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul Zen al iubirii: Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Ii stim pe nativii acestei zodii ca fiind conservatori si cu tendinta de a domina in relatiile lor. Sunt foarte inteligenti si nu suporta zgomotul si haosul. Sunt loiali si de multe ori, timizi.

Osho spune:

„Dragostea nu poseda niciodata. Dragostea inseamna sa va oferiti libertate unul celuilalt. Dragostea este un dar neconditionat, nu un targ. Dar in mintea ta, dragostea nu este nimic altceva decat mai putina ura, atata tot. Cu cat te gandesti mai mult, <

>, mereu aceasta evaluare ramane negativa”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri