28 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 50 share-uri

Ai trait vreodata acel sentiment de frustrare si remuscare cand stii ca trebuie sa faci ceva sa te mobilizezi dar efectiv sa nu fii in stare si sa nu iti poti gasi motivatia? Ce sa faci cand iti lipseste MOTIVATIA?

ATENTIE!! Daca stai pana tarziu nu este o dovada a faptului ca lucrezi mult ci demonstreaza faptul ca nu ai fost suficient de eficient pe parcursul zilei si ca ai pierdut timp pretios cu alte activitati neimportante. Ziua este suficient de lunga daca am sti sa o gestionam intr-un mod mai eficient. Deci, du-te la somn si vino maine odihnit si lucreaza mai eficient si vei vedea ca vei avea timp de toate.

Extra SFAT: Acesti 20 de pasi sunt niste pasi de baza care trebuie urmati pentru a scapa de lipsa de motivare insa al 21-lea sfat al meu ar fi:

NU face toate schimbarile in acelasi timp. Incepe cu 2-3 pana iti intra in obisnuinta si apoi mai adauga unul pe lista. Ia-o usor si sigur pentru ca alfel ori ti se va parea prea mult si prea greu sa te apuci, ori vei abandona.

Nu conteaza cat de deprimat si cat de indiferent te simti acum, te asigur ca ai capacitatea de a iesi din criza asta. Ai 20 moduri diferite in care poti face acest lucru. Aveai nevoie de acest articol pentru a te trezi si impulsiona.Insa mai presus de toate tu esti cel care poate face lucrurile sa se miste. Tu esti cel care poate da “refresh” sau chiar un “restart” intregului tau sistem. Poti sa te simti bine intr-o clipa. Nu uita ca totul porneste din creier.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Lasa aceasta stare de moleseala si lipsa de motivatie in trecutul tau si incepe o viata mai productiva, mai plina de realizari si mai fericita.

INCEPE SA ITI TRAIESTI VIATA! ACUM!

Interesul si asteptarile voastre ma fac sa dau tot ce am eu mai bun si inca ceva in plus pentru a scrie articole de calitate si pentru a va da cea mai buna si utila informatie.

O zi vesela si productiva
Theona

PS: Daca ti-a placut articolul acesta ma gasesti pe https://femeiadesucces.ro unde vei primi un cadou de bun venit cartea ”Cum sa devii o femeie de succes pe toate planurile” si cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”.

Foto homepage: Copyright Jose AS Reyes - Shutterstock.com

Foto interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri