28 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 50 share-uri

Ai trait vreodata acel sentiment de frustrare si remuscare cand stii ca trebuie sa faci ceva sa te mobilizezi dar efectiv sa nu fii in stare si sa nu iti poti gasi motivatia? Ce sa faci cand iti lipseste MOTIVATIA?

Data viitoare, incepe acel proiect mai tarziu, mai degraba decat mai devreme. Iar timpul ramas foloseste-l pentru a face ceva distractiv si revigorant. Sau pentru a face niste exercitii fizice. Ce spui e sfatul asta? Stiu ca iti va placea la nebunie.

17. Schimba-ti dieta.

O alta cauza frecventa a “prabusirii” este dieta. O dieta nesanatoasa in care mananci ce apuci si cand apuci iti va lua toata energia si pofta de viata. Te vei simti greoi si fara chef de nimic. Chiar daca poate nu crezi vei vedea schimbari in bine nu numai pe cantar ci si in starea ta de spirit, si in puterea de concentrare. Va fi un plus pe plan fizic, mental si mai ales EMOTIONAL.

18. Petrece o zi pentru a imbunatati productivitatea.

A munci din greu nu este singurul ingredient pentru succes. O alta componenta critica este productivitatea. Deci, petrece o dupa-amiaza sau chiar o zi intreaga gandindu-te cum poti fi mai productiv. Acest lucru ar putea insemna, pur si simplu reamenajarea zonei tale de lucru, de eficientizare a unor activitati, de eliminare a unor lucruri si activitati inutile etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

19. Simplificarea obiectivelor.

De multe ori avem senzatia ca obiectivele noastre sunt complicate si greu de realizat. Uneori eu am ramas socata cat simplu de indeplinit sunt unele.

A fost nevoie doar de a-mi schimba un pic modul de a privi lucrurile. Si de a simplifica totul. Mereu exista si o cale mai usoara. Trebuie doar sa o gasesti.

20. Alege drumul mai putin circulat.

In loc de a lua calea pe care crezi ca “ar trebui sa mergi” deoarece pe acolo merge toata lumea, alege calea mai putin circulata. Alege scurtatura si astfel vei economisi timp si iti va fi mai usor pentru a termina ceea ce trebuie sa faci.

21. Mai mult somn.

M-am convins si eu de acest lucru intr-un final. Ajunsesem sa dorm doar cateva ore pe noapte crezand ca am prea multe de facut si ca cele 24 de ore ale unei zile nu sunt suficiente. Si de multe ori ajungeam a doua zi sa nu ma pot concentra si sa nu ma pot mobiliza pentru a face ce aveam de facut. Daca nu dormi, poate ca vei face mai multe in seara asta, dar veti fi cu siguranta vei avea mai mult de pierdut maine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri