14 August 2012 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Cand esti in armonie cu tine, cu cele mai inalte valori ale tale si cu cele mai intime convingeri te bucuri de pace interioara. Daca, dintr-un motiv sau altul, iti compromiti valorile sau actionezi impotriva ghidului tau interior, pacea sufleteasca este prima care sufera.

Hai sa iti spun unde vei intalni probleme pentru ca intuiesc deja. Obstacolul major in eliminarea negativismului ce sta in calea fericirii tale este atasamentul fata de persoanele negative si de situatiile care il produc.

Mintea rationala va veni cu tot felul de argumente logice in favoarea complacerii in situatia existenta, in loc sa lucreze pentru tine, sa iti ofere solutii la probleme. Da, minunatul nostru creier lucreaza de zor pentru a ne mentine in continuare innamoliti in probleme. Nu te ingrijora pentru ceea ce este posibil sau nu. .Elibereza-ti mintea de toate limitarile si fii perfect egoista.

Exercitiu:

Imagineaza-ti doar viata ta exact asa cum ar trebui sa fie, pentru ca tu sa te bucuri de pacea interioara pe care o doresti. Ce ai face? Unde ai trai? Cine ar fi alaturi de tine? Cum ti-ai petrece timpul? Hai concentreaza-te si fa asta acum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Draga mea, nu poti atinge o tinta daca nu o vezi. Dar, daca ti-o poti imagina clar, exista o probabilitate mai mare sa o atingi! Nu poti deveni o femeie de succes daca nu faci nici acest exercitiu. Pas cu pas vei fi mai aproape de success! Creeaza-ti o viziune a viitorului ideal - a modului incare ar arata cariera ta ideala, daca ar fi perfecta in cel mai mic detaliu.

Cum ar fi viata de familie a unei femei de succes in viziunea ta? Ce anume ai face pentru a-i ajuta pe altii sa fie fericiti, in cadrul procesului de a atingere al propriei tale fericiri?

Ai potentialul de te depasi!

Daca tu nu crezi in tine inca, EU CRED!!

Sunt sapte mari componente ale succesului. Ele sunt compatibile cu tot ceea ce s-a scris sau s-a descoperit despre succes si fericire.

Pentru a fi o femeie de success trebuie sa ai un amestec al acestor sapte componente, combinate astfel incat sa te faca fericita in orice moment.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Daca vrei sa primesti gratis cartea “Cele sapte componente pentru a fi o femeie de success pe toate planurile” – Te astept sa te inscrii aici si vei primi instant aceasta carte gratuit: https://femeiadesucces.ro/

Theona Balan

Foto homepage: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri